art'ek Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Coraz większa popularność kosmetyków Angelwax w Polsce zachęciła mnie do zakupów: Tak oto przetestowałem produkt do dekontaminacji o nazwie Revelation: Na wstępie opis z str Mr.Cleaner-a gdzie zakupiłem produkt: AngelWax REVELATION przeznaczony jest do deironizacji kół oraz karoserii. Myślisz, że Twój lakier jest czysty? Pomyśl jeszcze raz. Resztki osadów przemysłowych, cząsteczek opiłków i pyłu hamulcowego psują wygląd Twojego samochodu. REVELATION to świetne przygotowanie samochodu pod proces detailingu. Bezpieczny dla nadwozia i kół. Wystarczy spryskać. Felgi będą krwawić, tym razem bez przykrych zapachów. REVELATION posiada jako jedyny tego typu produkt przyjemny zapach, który nie odrzuca zaraz po zastosowaniu! Pozostawić na około 3 minuty i dokładnie spłukać najlepiej pod ciśnieniem. Od siebie dodam ze produkt jest sprzedawany w butelce 500ml do której dostałem trigger. Miejscem testów były kola z samochodu Mercedes ML, które chyba nigdy nie widziały mocniejszej chemii, kolejnym minusem był brak czasu na zdejmowanie kół, właściciel sam chciał by tylko z zew. strony zostały domyte.... Prosiłem 4 dni temu o zmianę rozmiaru zdjęć, autor to olał więc zdjęcia wylatują. Albo wrzucisz zdjęcia normalnego rozmiaru, albo temat ląduje w koszu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteKKK03 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Porządny pacjent do testu a nie jakieś lekko przykurzone felgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Ładnie pachnący deironizer? Chyba trzeba będzie wypróbować Jak z wydajnością wyszło? Wydajniejszy od prixa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pushkarev90 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 dobry test, chyba też sie skusze na przetestowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
art'ek Posted July 7, 2013 Author Report Share Posted July 7, 2013 Ładnie pachnący deironizer? hmmm bardzo ładnie pachnący... Jak z wydajnością wyszło? Wydajniejszy od prixa? hmm o wiele bardziej na te 4 koła zeszło mi około 200 - 250 ml Revolution Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Niestety większość fotek (przynajmniej u mnie) nie działa a szkoda, bo chciałem zobaczyć felgi przed. Generalnie fajny test i ciekawy produkt się zapowiada - szczególnie jeśli chodzi o zapach Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateoMK Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 U mnie również nie działa. Sam jestem zainteresowany tą marką. Dzięki za test Link to comment Share on other sites More sharing options...
art'ek Posted July 8, 2013 Author Report Share Posted July 8, 2013 blaszczu, MateoMK, specjalnie odpaliłem na każdym komputerze w pracy - mamy ich 12 ..... na kilku nowe systemy na kilku starsze systemy i działa wszędzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarekcw Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Coś mi się tu nie zgadza. Ten produkt porównywałeś w końcu to Prixa czy Trixa. Czemu pytam? Temu: a do porównania wybralem produkt firmy Tenzi - Prix Na przednie prawe kolo jak już wcześniej wspominałem poleciał Prix. Aplikacja trixa na kolo był już wcześniej aplikowany Trix I jeszcze kilka innych cytatów znalazłbym . Chociaż chyba cena, którą napisałeś pasuje bardziej do Prix'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
art'ek Posted July 8, 2013 Author Report Share Posted July 8, 2013 czarekcw, faktycznie pomylka PRIX juz edytuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil_rosen Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Bardzo fajny test, również z tym zapachem ciekawa sprawa A co do zdjęć myślę, że chodzi o ich rozmiar. Dobrze by było, żebyś je zmniejszył, bo to jedyna relacja która mi się wiesza na kompie, te zdjęcia są za duże. Ale ogólnie test fajnie przeprowadzony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Evo Posted July 8, 2013 Administrator Report Share Posted July 8, 2013 Zedytuj te zdjęcia do jakiegoś normalnego rozmiaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts