Jump to content

AngelWax Revelation - test

Recommended Posts

Coraz większa popularność kosmetyków Angelwax w Polsce zachęciła mnie do zakupów:

Tak oto przetestowałem produkt do dekontaminacji o nazwie Revelation:

Na wstępie opis z str Mr.Cleaner-a gdzie zakupiłem produkt:

AngelWax REVELATION przeznaczony jest do deironizacji kół oraz karoserii.

Myślisz, że Twój lakier jest czysty?

Pomyśl jeszcze raz. Resztki osadów przemysłowych, cząsteczek opiłków i pyłu hamulcowego psują wygląd Twojego samochodu.

REVELATION to świetne przygotowanie samochodu pod proces detailingu.

Bezpieczny dla nadwozia i kół. Wystarczy spryskać.

Felgi będą krwawić, tym razem bez przykrych zapachów.

REVELATION posiada jako jedyny tego typu produkt przyjemny zapach, który nie odrzuca zaraz po zastosowaniu!

Pozostawić na około 3 minuty i dokładnie spłukać najlepiej pod ciśnieniem.

Od siebie dodam ze produkt jest sprzedawany w butelce 500ml do której dostałem trigger.

Miejscem testów były kola z samochodu Mercedes ML, które chyba nigdy nie widziały mocniejszej chemii, kolejnym minusem był brak czasu na zdejmowanie kół, właściciel sam chciał by tylko z zew. strony zostały domyte....

Prosiłem 4 dni temu o zmianę rozmiaru zdjęć, autor to olał więc zdjęcia wylatują. Albo wrzucisz zdjęcia normalnego rozmiaru, albo temat ląduje w koszu.

Ładnie pachnący deironizer? :o

hmmm bardzo ładnie pachnący...

Jak z wydajnością wyszło? Wydajniejszy od prixa?

hmm o wiele bardziej na te 4 koła zeszło mi około 200 - 250 ml Revolution

Niestety większość fotek (przynajmniej u mnie) nie działa a szkoda, bo chciałem zobaczyć felgi przed. Generalnie fajny test i ciekawy produkt się zapowiada - szczególnie jeśli chodzi o zapach ;)

blaszczu, MateoMK, specjalnie odpaliłem na każdym komputerze w pracy - mamy ich 12 ..... na kilku nowe systemy na kilku starsze systemy i działa wszędzie

Coś mi się tu nie zgadza. Ten produkt porównywałeś w końcu to Prixa czy Trixa. Czemu pytam? Temu:

a do porównania wybralem produkt firmy Tenzi - Prix
Na przednie prawe kolo jak już wcześniej wspominałem poleciał Prix.
Aplikacja trixa na kolo
był już wcześniej aplikowany Trix

I jeszcze kilka innych cytatów znalazłbym ;) . Chociaż chyba cena, którą napisałeś pasuje bardziej do Prix'a.

Bardzo fajny test, również z tym zapachem ciekawa sprawa :) A co do zdjęć myślę, że chodzi o ich rozmiar. Dobrze by było, żebyś je zmniejszył, bo to jedyna relacja która mi się wiesza na kompie, te zdjęcia są za duże. Ale ogólnie test fajnie przeprowadzony :)