faraon3021 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Tam tez mam blisko ;
dunga Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Przebieg? Hmm jak na Holandię to mało ale kto wie jak to było użytkowane Przebieg potwierdzony NAP'em i jak najbardziej możliwy ponieważ jest to bus 6 osobowy i był wzięty na firmę więc opłaty za niego są wtedy bardzo małe i nie musiał zarabiać na siebie, tak jak w przypadku busa 9 osobowego lub osoby prywatnej. faraon3021, znowu znalazłeś kawał drogi ode mnie hehe Wygląda bardzo dobrze, dzwoniłeś już tam ??
dunga Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Przebieg? Hmm jak na Holandię to mało ale kto wie jak to było użytkowane Przebieg potwierdzony NAP'em i jak najbardziej możliwy ponieważ jest to bus 6 osobowy i był wzięty na firmę więc opłaty za niego są wtedy bardzo małe i nie musiał zarabiać na siebie, tak jak w przypadku busa 9 osobowego lub osoby prywatnej. faraon3021, znowu znalazłeś kawał drogi ode mnie hehe Wygląda bardzo dobrze, dzwoniłeś już tam ??
faraon3021 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 dunga, jeszcze nie. Bedzie moze latwiej jak podpowiesz mi gdzie masz swoja stala siedzibe. Postaram sie zrewanzowac za poswiecony czas czy koszty telefonow itp
faraon3021 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 dunga, jeszcze nie. Bedzie moze latwiej jak podpowiesz mi gdzie masz swoja stala siedzibe. Postaram sie zrewanzowac za poswiecony czas czy koszty telefonow itp
dunga Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Mieszkam w Hadze. Jutro moge tam zadzwonic tylko powiedz mi co chcialbys wiedziec?
dunga Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Mieszkam w Hadze. Jutro moge tam zadzwonic tylko powiedz mi co chcialbys wiedziec?
faraon3021 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jesli mozesz podpytaj co bylo robione? Co do zrobienia? Jesli mozna to wiecej zdjec. I oczywiscie negocjacja ceny
faraon3021 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Jesli mozesz podpytaj co bylo robione? Co do zrobienia? Jesli mozna to wiecej zdjec. I oczywiscie negocjacja ceny
dunga Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ok wypytam sie o to wszystko. Najgorzej moze byc z cena, wiekszosci przypadkow nie lubia gadac o kasie przex telefon. Zrobie co moge i zdam raport. Podjechac tam to 220km w jedna strone a ciezko z czasem.
dunga Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ok wypytam sie o to wszystko. Najgorzej moze byc z cena, wiekszosci przypadkow nie lubia gadac o kasie przex telefon. Zrobie co moge i zdam raport. Podjechac tam to 220km w jedna strone a ciezko z czasem.
faraon3021 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Podjechac tam to 220km w jedna strone a ciezko z czasem. No co Ty. Jestem bardzo wdzieczny za wszelkie rady i sugestie w temacie. Nawet bym nie smial prosic o takie przyslugi. A juz by sie przydalo podeslac dobre wino do Hagi
faraon3021 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Podjechac tam to 220km w jedna strone a ciezko z czasem. No co Ty. Jestem bardzo wdzieczny za wszelkie rady i sugestie w temacie. Nawet bym nie smial prosic o takie przyslugi. A juz by sie przydalo podeslac dobre wino do Hagi
dunga Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 W końcu udało mi się do nich dodzwonić, auto jest sprzedane a ogłoszenia dalej wiszą. faraon3021, chyba że to Ty kupiłeś, zanim postanowili odebrać ode mnie tel.
dunga Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 W końcu udało mi się do nich dodzwonić, auto jest sprzedane a ogłoszenia dalej wiszą. faraon3021, chyba że to Ty kupiłeś, zanim postanowili odebrać ode mnie tel.
faraon3021 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Niestety to nie ja. Z tego co zrozumialem masz podobny problem co ja - czyli trudno sie dodzwonic do sprzedawcow
Bartasso Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Często jest tak że jak Niemcy,Holendrzy,Francuzi czy Belgowie jak zobaczą obcy (obcokrajowy) numer to nie odbierają
kubisimo Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Dlatego dobrze jest jak ktoś "miejscowy" zadzwoni. Często wtedy sprzedawca więcej wyśpiewa co jest grane z autem, bo swojemu to kitu nie wciśnie (obowiązująca rękojmia) a jak na export to dawaaaaaaj.
faraon3021 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Kurcze nie wiem jak reaguja w Holandii na numer z Francji.
dunga Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Koledzy tylko ja jestem "miejscowy". Dzwoniłem z "miejscowego".
faraon3021 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Moze tacy zarobieni. Trudno szukam dalej moze cos blizej Hagi
faraon3021 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Kurcze ogladalem kilka T4 w Holandii i chyba nie mialem szczescia, bo wrocilem bez auta. Trafica nie znalazlem zadnego ciekawego.
faraon3021 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Drugi wyjazd byl szczesliwszy i auto juz w domu. Motor 2.5 tdi 230 tys km. Podobno Ma certyfikat NAP Pierwsze co musze zrpboc to zmyc to plakopodobne cos, czym jest caly wymazany. Pozniej pakiet startowy(troche powiekszony)Dodatkowo wpadnie: dwumasa, rozrzad, pompa vacum, i standardowo filtry plyny. paski.
kubik Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2014 Ładna sztuka,widać,że bardziej osobowa,to możliwe,że i ma mały przebieg,choć z drugiej mówisz o dwumasie,gdzie u mnie było wymieniane sprzęgło po 270kkm,a dwumas wciąż lala
Rekomendowane odpowiedzi