artur3004 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Panowie zakupiłem używaną skórzaną kierownicę i mocno śmierdzi cygarami lub tytoniem.Jak pozbyć się tego przykrego zapachu.Jestem niepalący. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzegorzLU Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 kup sobie zestaw gliptone przejedz cleanerem potem impregnatem powinno pomoc i zostawic skorzany zapach Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur3004 Posted June 24, 2013 Author Report Share Posted June 24, 2013 wiesz średnio na tym wyjdę,może jakaś tańsza opcja [ Dodano: 24 Czerwiec 2013, 21:53 ] próbowałem już płynu do mycia naczyń,coś dało ale nieprzyjemny zapach wrócił Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzegorzLU Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 moze woda z mydlem ? albo kup sam cleaner glipton ciezko bedzie sie tego pozbyc domowymi spodobami chociaz kiedys sie cos mowilo ze jak sie sprzedaje auto to wklada sie miske z octem i pali zapalki jakos tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Słyszałem że świeżo zmielona kawa daje radę jak sie chce pozbyć nieprzyjemnego zapachu z wnętrza samochodu, wiec może by taka kuracje zastosować z kierownica w np. woreczku strunowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian87 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 szare mydło spienić, pianką umyć/wyszczotkować kierownice + ozonowanie jeśli masz ją jeszcze wyciągniętą. (jeśli masz znajomego prowadzącego taki zakład to poproś o kilkakrotne w jakiś odstępach czasowych), zakonserwować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur3004 Posted June 25, 2013 Author Report Share Posted June 25, 2013 Dzięki wielkie za sugestie,będę próbował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts