Piotrek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Cześć, Na tapecie Zymol Vinyl ( droższa wersja). Podziękowania dla krd za próbkę. Do rzeczy: zapach: kokosowy ( coś jak NL) kolor: kremowy konsystencja: gęste mleczko ( bardzo wydajny) Plastiki umyte wcześniej APC Nielsena 1:10. Po tym teście nowego znaczenia dla mnie nabrało słowo matowy, wydawało mi się, że takim jest Smart Dressing, a okazało się, że nie do końca. Po lewej stronie PRZED. Po prawej już po aplikacji: Tutaj z "kolegą z branży" Po lewej Smart Dressing, po prawej Zymol I reszta zdjęć to już 50/50 samego Zymola. Na zdjęciach nie da się wszystkiego dobrze uchwycić, ale Zymol wyszedł bardziej matowo. Na moich plastikach i według mnie, lepiej poradził sobie Zymol. Każdy jednak musi przetestować sam, bo co plastik to inny wygląd.
Moderator krd Opublikowano 14 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Poprawka, drozsza wersja - ta w bialej butelce.
MarrciN Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 Z tym że.. Zapach jak NL? to albo z moimi nozdrzami jest coś nie tak, albo z Twoimi
kamilgt Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 zapach: kokosowy a nie migdał?
Piotrek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 MarrciN, Dawno już NL, nie używałem. Trochę mam problem z jedoznaczym określeniem zapchy. kamilgt, No coś w ten deseń, migdał-kokos. Ładny.
111mishi111 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 użyj sobie tenzi kok to znaczenie matowy znów nabierze dla Ciebie innego znaczenia.
haNNs Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2013 użyj sobie tenzi kok to znaczenie matowy znów nabierze dla Ciebie innego znaczenia. Jakiego znaczenia ? Mat bedzie z połyskiem ?
DJ_TRANCE Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ja mam w sumie tego Zymolka, ale nie mam przekonania. Lubię efekt Natural Looka. Czysty błyszczący plastik - to jest to. Jak się mat robi to już nie bardzo mi się podoba. Wiadomo o gustach się nie dyskutuje, ale fakt Zymol trwalszy i nie umywa się do PB NL
yacek _b Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 fakt Zymol trwalszy i nie umywa się do PB NL Jeżeli Zymol trwalszy to chyba PB NL nie umywa się do Zymola , chyba że po prostu tobie bardziej odpowiada wygląd po NL
Wesol Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 Raczej rozchodziło się o wygląd Fajny test , rozmyślam nad tym Zymolem
JM63 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Zymol też się może błyszczeć- gąbkowy aplikator i na bogatości (szczególnie przy nienagrzanym tworzywie)
DS_Maciek Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 A wersja tańsza, w przezroczystej butelce się mniej błyszczy
Piotrek Opublikowano 26 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 DS_Maciek, Dla siebie kupiłem tego tańszego Vinyla, i wielkich różnic nie widziałem. Ale może zależy od plastiku. Jedynie to tańszy jak dla mnie gorzej pachnie.
GR_BKP Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Zymol też się może błyszczeć- gąbkowy aplikator i na bogatości (szczególnie przy nienagrzanym tworzywie) Jak nakładać, żeby się nie błyszczał? Mam ten tańszy. Fajnie przyciemnia w E46, ale za bardzo się dla mnie świeci. Może inaczej nakładać?
Rekomendowane odpowiedzi