Jump to content

K2 BONO- videotest

Recommended Posts

Priviet. W moje łapy wpadł K2 BONO, preparat służący do odnowy elementów plastikowych. Od razu zakasałem rękawy i przystąpiłem do testu. Co z tego wyszło? Obejrzyjcie sami...

ENJOY!

Moja ocena w skali "0-6":

--------------------------

OPAKOWANIE: 4

Puszka wykonana bardzo solidnie z wysokiej jakości nadrukiem i lakierem. Nie wyślizguje się z ręki podczas pracy. Litery czytelne, wszystkie niezbędne informacje są napisane w sposób zwięzły, czytelny i zrozumiały.

PREPARAT: 1

Z całą stanowczością mogę powiedzieć: NIE WARTO. Preparat jest wart tyle ile kosztuje, czyli nic. Nie pokrywa zacieków, nie maskuje wyblaknięć, nie robi dosłownie nic. Nie jestem chemikiem z wykształcenia ale śmiem twierdzić że jest to zwykły rozcieńczony silikon. Być może powłoka jaką tworzy BONO w jakiś tam sposób zabezpiecza plastiki przed działaniem wody.

INNE: 2+

Na prawdę ciężka aplikacja. Kładąc produkt w sposób konwencjonalny na dany element musimy liczyć się z "umorusaniem" innych elementów i detali auta. Jak wspomniałem wcześniej- zapach jest bardzo nie przyjemny.