c-7 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 pół roku miejskiej jazdy poważnie - miał wytrzymywać do 2 lat - pół roku to nawet nie połowa ?
Pan Miyagi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 u mnie tyle realnie wytrzymał beading, sheeting powiedzmy że ok. 10 m-cy
c-7 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 u mnie tyle realnie wytrzymał beading, sheeting powiedzmy że ok. 10 m-cy generalnie zależy mi na tym żeby, felgi się łatwo domywały i nie brudziły, przynajmniej przez sezon do zmiany kół ?
ShiningCar Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jak tylko znajdę chwilę i będę miał możliwość, nagram filmik z zachowania powłoki, którą aplikowałem z początkiem powstania tego wątku
c-7 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jak tylko znajdę chwilę i będę miał możliwość, nagram filmik z zachowania powłoki, którą aplikowałem z początkiem powstania tego wątku Będzie obiecany filmik ?
ShiningCar Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 c-7, tak, tylko muszę złapać chwilę czasu
Rekomendowane odpowiedzi