Jump to content

Wytrzymały odkurzacz piorący do auto-komisu

Recommended Posts

Witam założyłem tutaj konto aby uzyskać poradę co do zakupu odkurzacza piorącego - kwota dość niska 2000zł z widełkami 20%.

Odkurzacz będzie używany dość często do uprania od 5-10 aut w miesiącu max w roku około 100

Myśle że około 40 % prań to będzie samo odświeżenie tapicerki drugie 40% pranie standardowo przybrudzonej tapicerki i 20% na naprawdę ciężkie przypadki

Szukam sprzętu pewnego/wytrzymałego tak aby wytrzymał chociaż 3 lata

Doświadczenie mam naprawdę niewielkie ponieważ zawsze oddawałem auta do zaprzyjaźnionej firmy jednak ceny rosną i opłaca się bardziej zakupić samemu sprzęt, zwłaszcza że wiele jest prostych krótko trwałych przeprań tylko przednich foteli.

Wcześniej przed przeglądem forum byłem nastawiony na Puzzi 200 jednak z uzyskanych tutaj wiadomości "niewarto przepłacać"

Interesuję mnie w jakie akcesoria warto zainwestować przy zakupie

Z góry dzięki za jakiekolwiek rady/odpowiedzi

RICOn, Santoemma Sabrina - dobry sprzęt. Jak chcesz to mam na sprzedaż w okolicy Twoich widełków - mało używaną. Sprzedaje ponieważ mam w planach większy model z podgrzewaczem wody. :)