RICOn Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Witam założyłem tutaj konto aby uzyskać poradę co do zakupu odkurzacza piorącego - kwota dość niska 2000zł z widełkami 20%. Odkurzacz będzie używany dość często do uprania od 5-10 aut w miesiącu max w roku około 100 Myśle że około 40 % prań to będzie samo odświeżenie tapicerki drugie 40% pranie standardowo przybrudzonej tapicerki i 20% na naprawdę ciężkie przypadki Szukam sprzętu pewnego/wytrzymałego tak aby wytrzymał chociaż 3 lata Doświadczenie mam naprawdę niewielkie ponieważ zawsze oddawałem auta do zaprzyjaźnionej firmy jednak ceny rosną i opłaca się bardziej zakupić samemu sprzęt, zwłaszcza że wiele jest prostych krótko trwałych przeprań tylko przednich foteli. Wcześniej przed przeglądem forum byłem nastawiony na Puzzi 200 jednak z uzyskanych tutaj wiadomości "niewarto przepłacać" Interesuję mnie w jakie akcesoria warto zainwestować przy zakupie Z góry dzięki za jakiekolwiek rady/odpowiedzi
marcello01 Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 RICOn, Piorę 6-8 aut w tygodniu Puzzi 8/1 C daje radę typowa samochodówka
SzaKal Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 RICOn, Puzzi 8/1 C a jeżeli po gwarancji silnik się spal,i to nowy kosztuje 150 zł.
SJake Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 RICOn, Santoemma Sabrina - dobry sprzęt. Jak chcesz to mam na sprzedaż w okolicy Twoich widełków - mało używaną. Sprzedaje ponieważ mam w planach większy model z podgrzewaczem wody.
Recommended Posts