Adamek Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Dzięki Panowie. Staram się jak mogę i co najlepsze zaczyna mnie to konkretnie wciągać. :-) Zaczynam siedzieć więcej w garażu niż domu. Nie dales zadnego HDC ani nic po pastach pod Carbona?? Nie dałem. Jakoś nie jestem przekonany do HDC. Osobiście w ogóle nie widzę różnicy. UCIEKAJ Z TYM SAMOCHODEM TO PORAŻKA. Samochód nie jest mój. Prace robiłem dla kogoś...
Shaddy Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2013 Zaczynam siedzieć więcej w garażu niż domu. Polecam wstawić jakąś małą lodówkę
proximo Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Co do samego silnika 3.0 V6 to w do 2006 (przed lift) występowała usterka z przegrzewaniem się - model Y30DT, po liftingu model Z30DT pozbawiony jest w.w wady i jezdzi bezusterkowo.
proximo Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Co do samego silnika 3.0 V6 to w do 2006 (przed lift) występowała usterka z przegrzewaniem się - model Y30DT, po liftingu model Z30DT pozbawiony jest w.w wady i jezdzi bezusterkowo.
chudy1987d Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Co do polerki. Przedni błotnik od strony pasażera mogłeś potraktować papierem 2000 lub chociaż 2500 żeby morę zlikwidować w jakimś stopniu i bez problemu na S03 byś wyprowadził a ogólnie praca
chudy1987d Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Co do polerki. Przedni błotnik od strony pasażera mogłeś potraktować papierem 2000 lub chociaż 2500 żeby morę zlikwidować w jakimś stopniu i bez problemu na S03 byś wyprowadził a ogólnie praca
Rekomendowane odpowiedzi