Arti_r1 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czym "to" doczyścić "TO" tzn część wydechu na której jest największa temp. a zaszło trochę? Jest takie lekko brązowawe ale nie spalone, nie popękane. Słyszałem że są jakieś płyny czy coś ze wystarczy przetrzeć i ok, ale czy aby na pewno? A jeśli nie jakieś płyny to czym to przywrócić do blasku pierwotnego?
pardi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Artur ,mi tak kolektor na złoto zaszedł ,opanowałem to Twoim papierem 3000 i potem Autosolem na wiertarce z filcem tylko ze to stal była .Jutro postaram się do Ciebie podjechać to pogadamy. Temperatura zrobiła swoje na chromie , chyba nic z tego nie będzie , właściciel powinien pomyśleć o synchro gaźników ,moim zdaniem za bogata mieszanka. Tutaj znalazłem ja ktoś wyprowadził kolektory papierem , tylko ze to chyba kwasówka
Arti_r1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 u mnie na moto jest chrom, normalnie dalej się błyszczy, ale nabrałem tylko lekko innej barwy. I słyszałem właśnie że są jakieś płyny aby to umyć
bodi Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 I jak z tym preparatem? Mam ten sam problem. Niestety w opisie nic nie wspominają o chromie... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi