ZANDAR Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam. Szukam odpowiedniej szczotki do wcierania prespraya, ponieważ te które udało mi się spotkać w miejscowych sklepach miały tragicznie długie i twarde włosie, które mogłoby rysować Natknąłem się na kilka rodzai szczotek, ale nie wiem czy nie zrobię reklamy sklepom jeśli je tutaj zamieszczę Proszę o pomoc w wyborze szczotki, aby nie była to "jednorazówka"
Donatel Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 miały tragicznie długie i twarde włosie, które mogłoby rysować To nie lakier, i dopóki nie jest to szczota ryżowa albo druciana to bez przesady Spokojnie może być najzwyklejsza szczoteczka do ubrań/butów, może być nawet nieco twardsza
escimo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ZANDAR, ja używam szczotki od SV. Mam też tą od Colourlock i jest praktycznie identyczna
lukwawa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ja używam szczotki od SV. Mam też tą od Colourlock i jest praktycznie identyczna Tajemnicą poliszynela jest fakt, że zestaw do skóry SV to Colourlock, tylko w innej buteleczce i za inne pieniadze. ZANDAR, jeżeli bywasz czasami w Warszawie polecam sklep ze szczotkami, szczoteczkami, pędzelkami na rogu ulicy Poznańskiej i Wspólnej w centrum. Zakład szczotkarski jest prowadzony od pokoleń przez tą samą rodzinę - ogromna wiedza, fachowe doradztwo i masa ciekawych informacji dot. produktów wykonywanych z naturalnego włosia.
ZANDAR Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ZANDAR, jeżeli bywasz czasami w Warszawie polecam sklep ze szczotkami, szczoteczkami, pędzelkami na rogu ulicy Poznańskiej i Wspólnej w centrum. Zakład szczotkarski jest prowadzony od pokoleń przez tą samą rodzinę - ogromna wiedza, fachowe doradztwo i masa ciekawych informacji dot. produktów wykonywanych z naturalnego włosia. Słyszałem o tej firmie wiele dobrego, ale czy naturalne włosie będzie odpowiednie? Słyszałem, że szybko przy takim środku jakim jest S789 po szczotce nie zostanie śladu. Cena 289 zł ktoś chętny... _________________ Masakra
Dystrybutor muzycom Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Obrazek Cena 289 zł ktoś chętny... To z BOBRA czy jak
ZANDAR Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Obrazek Cena 289 zł ktoś chętny... To z BOBRA czy jak Cena raczej za mamuta
escimo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 lukwawa, tego akurat nie wiedziałem. Szczotkę SV kupiłem dawno temu już, a zestaw do skóry wygrałem w konkursie Jako że nie mam skóry w aucie, to mnie to nie interesowało, ale dobrze wiedzieć
turzol Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Tajemnicą poliszynela jest fakt, że zestaw do skóry SV to Colourlock, tylko w innej buteleczce i za inne pieniadze. . bzdura, mam oba zestawy i na pewno to nie są te same produkty.
escimo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 turzol, jeśli chodzi o szczotkę to ja poza nadrukiem/naklejką nie widzę różnic.
rickson Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ja używam tej z Colourlock i jestem bardzo zadowolony
gruby_RS Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 nie widzę różnic. No niby to samo, tylko SV jest wyczuwalnie bardziej miękka , nie wyczytałem na DW - mam obie
zegarek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kiedyś Colourlocka były twardsze niż są obecnie, więc zależy kiedy kupowaliście.
ShineON Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ShineON napisał/a: Obrazek Cena 289 zł ktoś chętny... To z BOBRA czy jak Z bobra raczej nie, ale wież mi jak ją dotknąłem to robi wrażenie, ergonomia trzymania, niuanse jak jedna strona ścięta aby cała powierzchnia jak najlepiej przylegała do powierzchni, jakość i gęstość włosia, duża waga, sam materiał korpusu z jednej strony ciężki a z drugiej mega delikatny w dotyku. Naprawdę w życiu nie widziałem lepszej szczotki. Najlepsze jest to że zestaw zawiera 4 szczotki
ZANDAR Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Poszukałem trochę w sklepach i kupiłem za 5zł taką oto szczotkę: Wygląda w miarę solidnie, a włosie nie jest za bardzo twarde no i nie zbyt długie Niedługo będę miał szczotkę Colourlock i będę miał porównanie co do jakości
Chemsklep Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Są produkowane przez prochem szczotki cena około 80 zł .Są one z naturalnego włosia. Wystarczy w wyszukiwarkę wstukać ,,Tampico szczotka."
111mishi111 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 a wiecie może gdzie dostać/jak sie nazywa ta końcówka szczotkowa na polerkę?
escimo Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 111mishi111, np: http://sklep.waxclusive.pl/szczotki/502 ... -hair.html
111mishi111 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 111mishi111, np: http://sklep.waxclusive.pl/szczotki/502 ... -hair.html dzieki !
Rekomendowane odpowiedzi