Dystrybutor muzycom Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam! Sezon oponiarski w pełni. Chcemy was przestrzec. Nie kładźcie pod zadnym pozorem opon na tapicerce skórzanej. Oleje w nich zawarte tworzą bardzo ciężkie do usunięcia plamy. Można je porównać z tatuażem. Co ciekawe nie pomagają nawet pokrowce na opony. Oleje przez nie migrują. Czasem da się nawet rozpoznać konkretne marki Więcej do przeczytania: ślady po oponach na skórze Słowem uważajcie!
mamut103 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A kto wozi opony w środku w aucie na tapicerce skórzanej?
Swoop Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 kabriolety mają z reguły mały bagażnik, więc do niego by nie weszło, ale fakt faktem, że ktoś nie przemyślał sprawy
Dystrybutor muzycom Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A kto wozi opony w środku w aucie na tapicerce skórzanej? Okazuje się, że wiele osób. Często w pokrowcach. U nas dwa razy w roku ruch w interesie Zresztą zobaczcie galerie w artykule. Mam niestety sporo więcej takich zdjęć.
Biszkopt Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 mamut103, ja też wożę w środku. Do bagażnika wchodzi mim tylko jedna "osiemnastka". Ale zawze rozkłądam koc a na to opony w pokrowcach dopiero... muzycom, dziękuję za przestrogę, nie wiedziałem, że aż tak to może zabrudzić...
teres Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Uuuu chyba bym się popłakał jakbym sobie tak załatwił auto. Możesz coś więcej napisać o tych olejach?
native Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 @mamut103 Ja np wożę w środku koła. Ale na szczęście zawsze w workach @muzycom We Wrocku jest teraz sklep CL?
Dystrybutor muzycom Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Są nimi nasączone opony. Migrują na skórę i są bardzo skuteczne w przenikaniu. Plamy migrują w powierzchnie skóry. Jeśli je pomalujesz, nie usuwając wcześniej oleju wychodzą po kilku dniach rozpuszczając nową farbę. Słowem masakra. Usuwanie tego jest czaso i praco chłonne. Sklep to dużo powiedziane. Stragan raczej Jednak zawsze mam co potrzeba. Nasze środki we Wrocławiu można też nabyć u Łukasza w automuza.pl
Bazuka Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 A ja ostatnio wiozłem opony w taki sposób, na tylnej kanapie- tyle że w workach, a na kanapę zaścieliłem dodatkowo koc- uhh, teraz nię będę już tak robił
martinezzg Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 kiedyś poruszałem ten temat - slad po oponie na skórze w MB w220 jasnej - nie do usunięcia ogólnie ,,,, tylko przeszczep skóry pozostaje
zegarek Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 martinezzg, naprawa taka kończy się zazwyczaj farbowaniem, nie trzeba przeszczepiać.
Rekomendowane odpowiedzi