fazy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zapraszam do oglądnięcia kolejnych zdjęć z prac przy niepozornym fiaciku seicento Co zostało przy nim zrobione: -Mycie aktywną pianą / spłukiwanie -Mycie Właściwe metodą na dwa wiadra + Pędzelkowanie zakamarków APC / Spłukiwanie -Dekontaminacja + glinkowanie -Korekta lakieru -Ponowne mycie pianą + metoda na dwa wiadra -Nakładanie powłoki kwarcowej x2 oraz pryśnięcie reloadem. -Zabezpieczenie gumy i plastików Czego użyłem: -Piana Shiny garage -APC Shiny garage -Dekontaminacja Iron off Shiny garage -Szampon Big Apple R&S -Glinka Meguiars -Lare EPL 11+ -Różne gąbki i miejscowo futerko flexi -Menzerna FG400 / FF3000 -IPA -CQ UK -Meguiars endurance Praca z tym autkiem była bardzo przyjemna, autko stosunkowo zadbane, zdjęcia niestety tego nie oddały, ale było pełno swirlxów. Bardzo przypadła mi do gusty praca z FG400, bardzo fajnie wykańczała powierzchnię. Czas pracy ~27h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Świetny efekt końcowy , to oryginalny kolor ? takiego to jeszcze nie widziałem , a jest naprawdę fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Świetny efekt końcowy , to oryginalny kolor ? takiego to jeszcze nie widziałem , a jest naprawdę fajny. Kolor oryginał po kwarcu jeszcze nabrał głębi i "szklistego" połysku Bardzo fajnie się prezentował, szkoda tylko że nie było okazji zrobić zdjęć w pełnym słońcu w dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek172-91 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Fantastyczna robota ! Fiacik prezentuje się wspaniale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endrju89 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 na 4 zdjeciu wyglada jak cayenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Przepiękny kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Sejek prezentuje się fajnie. Mattigi dają uroku Seria to to napewno nie jest Kolega z AK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Świetnie wyszło.... Przepiękny kolor....."kwarc" robi robotę... Nie widziałem jeszcze takiego Duży plus dla właściciela za całokształt - ma style'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micky Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Fajnie wyszło maleństwo. Ten kolor świetnie się prezentuje. Ciekawe jak wygląda na żywo. Mam tylko jedną uwagę. Nie raziły Cie te szpary i ogólne nie spasowanie zderzaków z przodu i z tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Kolega z AK? Oj nie wiem czy dobrze myśle, ale pewnie o jakiś klub ? Autko jest z centomani-Podkarpacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 fazy, Ładnie. Rosso Barocco robi szał i w realu i na zdjęciach. Łatwo się pracowało z lakierem ? Z mojego doświadczenia ( mam taki sam kolor) bardzo przyjemny lakier w obróbce. micky, Zderzaki tak wyglądają, bo to nie jest oryginalny Sporting. Zostały dołożone i pomalowane w kolor. Ten lakier nigdy nie wychodził w Sportingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Bardzo ladna praca i kolor robi robote, taka perla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 piotr13, Bardzo miło wspominam prace przy nim MF zostawila na nim kilka śladów przy ścieraniu kwarcu, ale mimo wszystko przyjemny lakierek. Zderzaki tak wyglądają, bo to nie jest oryginalny Sporting. Zostały dołożone i pomalowane w kolor. Ten lakier nigdy nie wychodził w Sportingu. Dokładnie tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Bardzo fajne malenstwo. Zwlaszcza lampy i zderzaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmstr Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Efekt końcowy porażający Uwielbiam zabawy z czerwieniami, bo chyba na nich najfajniejsze efekty wychodzą, gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protege Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mega efekt i kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycu75 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Fajny sej i fajna robota - na żywo musi wyglądać bjjjuti moje gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomssson Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Świetnie się lakier prezentuje dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teres Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Pięknie Ci wyszedł lakier Pozdrowienia z AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi