lukasz5oo Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pasat jakich wiele dość zaniedbany ale przyjemnie go odsztyftowałeś . Mam borę trochę starszą od twego paska ale lakier miałem o niebo lepszy. Robota profi widac że masę pracy włozone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teres Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zdjęć multum ale efekt powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej.szkwarek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 golden0282, Powiem Ci kolego, że niekoniecznie tak musi być jak mówisz. Jak już wcześniej wspomniałem rodzice mają takiego paska (z 1.8T) i kiera nie wygląda dużo lepiej (tato ma dość "szorstkie" ręce) a auto ma przejechane 110kkm przebieg pewny bo osobiście kupili auto w salonie w 2002r. Mieszek od biegów też już nie grzeszy świeżością także generalnie stan tych elementów nie musi od razu oznaczać mega przebiegu PozdraVWiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Chyba jednak taniej, szybciej i efektywniej byłoby wrzucić używkę ze skórzanym obszyciem...bo ta guma średnio wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi