Skocz do zawartości

VW PASSAT 2004 KOMBI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

szacun pieknie wyszło, co do stanu kiery i przebiegu nie jest powiedziane ze auto ma wiecej zrobione niz na liczniku, kiera poprostu moze byc zniszczona ze wzgladu na jakosc materjału z ktorego została zrobiona, ja w Octavi 2 mam 178000km (udokumentowane) zrobione a kierownica wyglada jak by ja kornik zjadał

Dokladnie,kierownica nie świadczy o przebiegu. Zależy kto i gdzie jeżdzil. Jeden ma gładkie rączki a drugi szorstkie łapy jak papier ścierny (jak mój kolega) haha Niech taki nakręci km w mieście i pozamiatane a raczej pościerane.

A jak już wymieniać to na skórę,3ramienną...to i parę KM przybędzie :D

Niezła robota Milordzie :)

Tenzi kupiłeś w IRL??? czy paczka from Poland?

OFF -> czemu do licha nie działa mi licznik postów?

No ok, pisze średnio 1-2 posty na tydzień, to jest nabijanie licznika :)

Nieważne, nie było pytania.

90% produktów użytych w relacji , jest z Polski :) , a dokładniej z działu sprzedam , SCS i MxNowicki .

Przysyłasz to sobie do polski kurierem czy kupujesz u nas i bierzesz ze sobą jak jedziesz do IRL??

PS. Swoją drogą, mentalność Anglików i Irlandczyków musi się potężnie różnić, bo o ile w ENG detailing to dość powszechna zabawa, o tyle z twojej relacji wynika że w Irlandii to jakieś egzotyczne zajęcie dla wyjątkowych ekscentryków :D

Przysyłasz to sobie do polski kurierem czy kupujesz u nas i bierzesz ze sobą jak jedziesz do IRL??

Jak robię większe zakupy to kurier , a jak drobne , to leżą w domu i czekają , aż sam przyjadę albo ktoś znajomy jedzie to przy okazji weźmie .

Tutaj nawet nie ma co porównywać , w tym temacie Irlandia jest 100 lat za murzynami , . W internecie znalazłem 4 czy 5 firm zajmujących się detailingiem w całej Irlandii , jest 2 sklepy z dobrym towarem . ale w porównaniu do sklepów partnerów forum , to te w IRL wyglądają jak sklepy spożywcze w Polsce za komuny. Dlatego zabawki kupuje głównie w Polsce

no i już jest nisza w której możesz nawojować i założyć sklep/firmę :)

golden0282, przeglądałem relacje na telefonie i trochę mi to zabrało. Dzięki za tak długą relacje bo miałem co oglądać kilka razy dziennie :lol: bardzo mi się podobało :shock:

Czy zapomniałeś o dresingu na zapasie ? To pytanie wynika z poziomu relacji Justyny :lol: żarcik taki

pełen szacun :good:

Po przeczytaniu tych różnych wypowiedzi jaki to był parch , i poniekąd parch został

Golden nie patrz na to.

Sucre, na pewno wie coś o parchach i też kilka osób które się tym zajmują. Zawsze najłatwiej jest jechać po kimś niż pokazać coś samemu.

Ja jak robię auto, zwłaszcza sam, to już mi się nie chce tracić czasu na 50/50 i całą fotorelację. Człowiek na drugi lub trzeci dzień to chce już skończyć, a nie odkładać wszystko, żeby pstrykać zdjęcia, dbać o ujęcie itd. a potem ktoś ci na forum powie parch :wallbash: . Szkoda czasu tym bardziej mój szacun :good: .

adk, Nie działa nikomu to czemu ma Tobie działać? I do czego Ci ta liczba postów potrzebna? :o

Po raz pierwszy wczoraj zobaczyłem tą informacje jak wkleiłeś linka, skąd miałem wiedzieć że całej reszcie tez nie działa? Do niczego nie jest potrzebna, zadałem pytanie, otrzymałem odpowiedź, po co drążycie temat?

OFF -> czemu do licha nie działa mi licznik postów?

No ok, pisze średnio 1-2 posty na tydzień, to jest nabijanie licznika :)

Nie rozumiem tego parcia na szkło :o

A rozumiesz to co napisałeś? Jakie parcie na szkło?

[ Dodano: 7 Kwiecień 2013, 21:34 ]

90% produktów użytych w relacji , jest z Polski :)

Patriota, brawo!!