maziboss Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 Witam forumowiczów. Stała się sprawa dziwna, bo pierwszy raz mam taki przypadek. Mianowicie pojawiły mi się takie plamy na skórzanym fotelu po nałożeniu drugiej warstwy GT11. Jestem zdumiony bo środek od razu był równomiernie rozprowadzony i nie było widać takich plam... Co mam teraz z tym zrobić? Czy to zniknie po dokładnym wyschnięciu ? Minęło 9 godzin. Z góry dzięki za pomoc!
Moderator krd Opublikowano 21 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 A na pewno dokladnie go wyczysciles?
maziboss Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 A na pewno dokladnie go wyczysciles? Dokładnie był wyczyszczony GT 15. Niewiem czy nie nałożyć teraz na górną część jeszcze raz GT11.
_jedrek_ Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Witam forumowiczów.Stała się sprawa dziwna, bo pierwszy raz mam taki przypadek. Mianowicie pojawiły mi się takie plamy na skórzanym fotelu po nałożeniu drugiej warstwy GT11. Jestem zdumiony bo środek od razu był równomiernie rozprowadzony i nie było widać takich plam... Co mam teraz z tym zrobić? Czy to zniknie po dokładnym wyschnięciu ? Minęło 9 godzin. Z góry dzięki za pomoc! GT11 chyba jest do ciemnej skory? Moze to ma znaczenie
michal88 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Może to nie jest prawdziwa skóra ? Ja w swoim na pewno mam "plastikową".
maziboss Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Może to nie jest prawdziwa skóra ? Ja w swoim na pewno mam "plastikową". To jest na pewno prawdziwa skóra. Co rozumiesz przez oznaczenie skóry jako plastikowa?
barteq161 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 maziboss, pewnie chodzi o skore ekologiczna z plastikowej krowy
maziboss Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 maziboss, pewnie chodzi o skore ekologiczna z plastikowej krowy hehe to na pewno nie wchodzi w grę Skóra jest naturalna.
michal88 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2013 Plastikowej krowy ewentualnie świni
JerzyF Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Stała się sprawa dziwna, bo pierwszy raz mam taki przypadek. Mianowicie pojawiły mi się takie plamy na skórzanym fotelu po nałożeniu drugiej warstwy GT11. Czy to znaczy, że tej plamy wcześniej nie było? Wcześniej: -przed czyszczeniem -po czyszczeniu -po aplikacji pierwszej warstwy GT11 ???
Rekomendowane odpowiedzi