Jump to content

Słyszał ktoś o paście polerskiej firmy "KENT" ???

Recommended Posts

Witam wszystkich. Z racji tego, iż nie znalazłem wyników wyszukiwania zakładam temat.

Otóż będąc w jednym z Niemieckich zakładów lakierniczych zadałem pytanie gościowi: "Jakiej pasty używa do polerowania samochodów. Otworzył szafkę i wyciągnął litrowe opakowanie pasty, której butelka była niemal identyczna jak 3M. Na naklejce pisało "KENT". Gość twierdzi że jest najlepsza w porównaniu z Menzerną czy 3M. Nigdzie nie mogę znaleźć takiej pasty a może warto było by spróbować. Może ktoś z Was taką robił?

• 2 weeks later...

griga-st

Dziękuje za odpowiedzi. Na stronie producenta owszem pasta jest, nawet jest ich kilka. U Polskiego przedstawiciela w ofercie ich nie znalazłem. Gość w Niemczech mówił, iż pasta którą używa jest jedna a tu na stronie widnieje kilka. Czy jest to możliwe, aby używał tylko jednej pasty i mu to wystarczało, gdyż nie widzę na stronie jednej pasty do wszystkiego?

heartless

Z opakowaniem faktycznie chyba coś mi się przewidziało (3 dzień tułaczki po Niemczech :) ).

Nikt z forum nie miał nigdy z tymi pastami do czynienia? Jest ciekaw opinii zanim zamówię. Testowałem 3M, dziś działam na MENZERNIE jest mi z nią dobrze, ale może KENT jest lepszy?