talar23 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Witam wszystkich. Z racji tego, iż nie znalazłem wyników wyszukiwania zakładam temat. Otóż będąc w jednym z Niemieckich zakładów lakierniczych zadałem pytanie gościowi: "Jakiej pasty używa do polerowania samochodów. Otworzył szafkę i wyciągnął litrowe opakowanie pasty, której butelka była niemal identyczna jak 3M. Na naklejce pisało "KENT". Gość twierdzi że jest najlepsza w porównaniu z Menzerną czy 3M. Nigdzie nie mogę znaleźć takiej pasty a może warto było by spróbować. Może ktoś z Was taką robił?
griga-st Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 http://www.kenteurope.com/de/automotive/polishes.php I w PL: http://www.petrores.pl/www/oferta.php
heartless Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Czy te butelki prawie identyczne z tymi 3M?
talar23 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 griga-st Dziękuje za odpowiedzi. Na stronie producenta owszem pasta jest, nawet jest ich kilka. U Polskiego przedstawiciela w ofercie ich nie znalazłem. Gość w Niemczech mówił, iż pasta którą używa jest jedna a tu na stronie widnieje kilka. Czy jest to możliwe, aby używał tylko jednej pasty i mu to wystarczało, gdyż nie widzę na stronie jednej pasty do wszystkiego? heartless Z opakowaniem faktycznie chyba coś mi się przewidziało (3 dzień tułaczki po Niemczech ). Nikt z forum nie miał nigdy z tymi pastami do czynienia? Jest ciekaw opinii zanim zamówię. Testowałem 3M, dziś działam na MENZERNIE jest mi z nią dobrze, ale może KENT jest lepszy?
golden0282 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Czy jest to możliwe, aby używał tylko jednej pasty i mu to wystarczało Możliwe to oczywiście jest , większość lakierników używa tylko jednej pasty( G3) i im to w zupełności wystarvcza
Rekomendowane odpowiedzi