ShineON Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Jeszcze gorąca bo dopiero wczoraj przyjechała prosto z Finlandii ROS150NV 32/34 mm maszynka do wycinania wytrąceń o skoku 5,0 mm Kilka danych technicznych skok 5,0 mm max prędkość obrotowa 8000 RPM konsumpcja powietrza 227 l/min waga 0,48 kg Jak widać w komplecie otrzymujemy maszynkę, 2 szt backing padów, jeden na rzep i jeden gładki, oliwiarkę i testowe krążki szlifierskie Polarstar SR5 i SR7 ergonomia idealna, doskonale leży w dłoni przez co mamy pewność iż tniemy niedoskonałości pełną powierzchnią a nie rantami. Odczucia z pracy przekaże niedługo jeden z nabywców
dzinkins Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Piękna maszynka ale głównie do grubych poprawek lakierniczych (wtrącenia, obcieri, zacieki, itp) bo przy tym skoku to nic innego się nie da
Administrator AreK Opublikowano 13 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 dzinkins, chyba delikatnie przesadzasz
dzinkins Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 dzinkins, chyba delikatnie przesadzasz Oczywiście można ja i orbitem robiłem ale jak już miałbym coś kupić to inny skok
ShineON Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Mariusz przy płatku 33mm i Polarstar wierz mi spokojnie wszystko pięknie wyciągasz. Sam się zdziwisz żę przy takiej wielkości płatka 5,0 jest spoko
Administrator AreK Opublikowano 13 Marca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 ShineON, zgadza się.
Rekomendowane odpowiedzi