piszczek Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 nie odpadnie ponieważ warstwa jest cienka a zderzak sam w sobie ma strukturalną powłokę. prędzej wypłowieje niż odpadnie a to kwestia czasu i warunków. obstawiam dłuuugą trwałość
adziami Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 ktoś pytał o malowanie plastidipem klamek, mam ramkę lewarka i konsolę środkową pomalowaną tym ustrojstwem, tragedia z "macaniem" zachaczysz paznokciem i malowanie na nowo. swoją drogą boll śmierdzi? bo namówiłem się na niego i będę malował jednak tym.
Borek Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 swoją drogą boll śmierdzi? bo namówiłem się na niego i będę malował jednak tym. nie śmierdzi, mam nim pomalowane kilka elementów w środku i kratki w zderzaku, nie ma żadnego problemu z trwałością tego
knefelson Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 powiedzcie mi koledzy, czy sa dostepne tez inne kolery spray'u czy tylko czarny?
moons Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Czy google gryzie? http://www.boll.pl/lakiery-akrylowe-i-o ... ikowych-49 to tylko bolla, może inne firmy też robią tego typu lakiery. Pozdrawiam
Mongolski Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 no ok, a malowal ktos te same elementy wnetrza ale w jasnym kolorze, typu bez? boll do zderzakow w tym wypadku raczej nie przejdzie :-P
SzaKal Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Mongolski, Bierz normalny lakier akrylowy + plastyfikator.
Paweł81 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Też chce swoje plastiki w golfie odświeżyć. Ceny niektórych elementów powalają
mario83 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 No i fajnie że znalazłem ten temat bo w moim seacie kilka tych plastików wygląda okropnie schodzi z nich ta dekoracyjna farba i teraz wiem czym będę działał.
damian87 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2015 ostatnio również malowałem BOLLem i wyszło mniej więcej tak, myślę że ekonomiczna alternatywa jak najbardziej zdaje egzamin.
bracia-car Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 malowałem cały tunel środkowy w moim bmw e46 na czarno Poszedłem na łatwiznę i kupiłem podkład i lakier strukturalny z BOLL spray efekt końcowy przeszedł moje oczekiwania Oryginał. Nikt z moich znajomych nie mógł uwierzyć że to nie fabryka piękna struktura POLECAM Dla bardziej zainteresowanych mogę wrzucić foto
Harvey Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dla bardziej zainteresowanych mogę wrzucić foto Jak możesz to wrzuć fotki jak to wyszło Też mam e46 i również będę chciał malować ten nieszczęsny tunel
moto-zakup Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ważne żeby dobrze odtłuścić żeby podkład miał się czego trzymać, dodatkowo kilka cienkich warstw.
dziobi42 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja malowałem rączki drzwi w seacie lakierem strukturalnym boll i wyszło super już pół roku się trzyma i nic się z tym nie dzieje teraz bede malował boczki drzwi na szaro. Niestety fotek nie moge wrzucić, za mało zadaje głupich pytań hehe
lopez20 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 A czy ktoś z Was malował plastikowe elementy zewnętrzne ale strukturalne i ma ja jakieś osobiste spostrzeżenia którymi mógłby się podzielić? Przymierzam się do malowania swoich listew kilka informacji znalazłem na YT ale każda uwaga jest cenna. Jeżeli ktoś potrzebuje pare linków to służę pomocą ;-)
Rekomendowane odpowiedzi