jukojuko Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Test coś na pewno da dla odpowiednich osób. Ale dla wielu nic to nie zmieni, kto siedzi w temacie i ma trochę oleju w głowie i trochę już testował będzie wiedział z góry co wyjdzie. A na pewno nikomu nic do głowy na siłę się nie wciśnie gdy jest zakochany w innym kosmetyku. Sonax qd niby (szybki) ale mi nim dłużej schodzi niż woskowanie twardym cukiereczkiem od dodo
JM63 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Sonax qd niby (szybki) ale mi nim dłużej schodzi niż woskowanie twardym cukiereczkiem od dodo Jakim cudem?
Moderator Eryczek Opublikowano 10 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Sonax qd niby (szybki) ale mi nim dłużej schodzi niż woskowanie twardym cukiereczkiem od dodo Jakim cudem? Szkola Pavlika - przy pracy z woreczkami, nie wolno sie spieszyc, czynnosci trzeba celebrowac a i kadzidelka musza sie palic
jukojuko Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Sonax qd niby (szybki) ale mi nim dłużej schodzi niż woskowanie twardym cukiereczkiem od dodo Jakim cudem? Na spokojnie aplikuje wosk w takim samym czasie co sonax. Dotarcie dodo to praktycznie jedno przetarcie fibrą a wyżej wymienionego qd to trochę idzie jak pod prąd (może zle dobranie fibry, ale taką dodają do sestawu )
tukolarz Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 jukojuko, a tak z ciekawości ile zajmuje Ci cały Wash&Wax (z myciem auta, przygotowaniem pod wosk i z samym woskowaniem), a ile Wash&QD (z myciem auta i QD po osuszeniu)?
jukojuko Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 jukojuko, a tak z ciekawości ile zajmuje Ci cały Wash&Wax (z myciem auta, przygotowaniem pod wosk i z samym woskowaniem), a ile Wash&QD (z myciem auta i QD po osuszeniu)? Hehe Nie zawsze przygotowuje auta pod wosk tak jak ustawa przewiduje.Np dwa ,trzy tygodnie po glinkowaniu,korekcie(nie zawsze) nałożeniu BH i wosku myję dokładnie auto i jak już widzę że jest nie za ciekawie,nakładam po prostu wosk jakby był to QD. Ostatni natomiast zamiast wosku spróbowałem sonaxa i z docieraniem nie miałem lekko. Co do czasu to z samym myciem i qd mieszczę się w 2-3h . Ale też się przyznam że z stoperem nigdy tego nie robiłem.
maya Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Czekam na test SV CF Pro vs jakieś cudo sonaxa do polerowania za pół ceny
Shmatan Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 jest szansa na powrót do tematu? ostatnio oglądałem czarną perłę i rozmyślałem co to za powłoka na nim leży że takie szkło wyszło, po czym właściciel powiedział że to hi-temp
Rekomendowane odpowiedzi