rogo Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Wklejam parę fotek z wiosennego sprzątania dość intensywnie używanego L200. Auto raczej dawno nie było sprzątane, ogólny brud, bałagan ... Pranie podłogi i foteli - użyte środki Tersusa - PR101, PR951, EX850, SR106, SR201 Plastiki czyszczone APC ValetPro i PR101, potem dostały Tenzi KOK i Nirgin pianka Posufitka (przy skali zabrudzenia wnętrza nie była mocno brudna) ProElite Nano Textil Roboty było sproro, zresztą sami zobaczcie dziękuję za uwagę Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Profi robótka odżyło 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebek0720 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Od razu czuć, że wiosna idzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arekwonski Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Jak to zobaczyłem to mi się przypomniało jak wyglądały samochody używane na budowie a1. Piękna robota Link to comment Share on other sites More sharing options...
adii Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 ile godzin roboty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaczorRK Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Przed- masakra, Po- elegansio pełna profeska. Jak długo walczyłeś z tym, hmm... bałaganem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruby_RS Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 pełna profeska. Trudno żeby było inaczej - to przecież stary lis...znaczy szop-pracz Parę zamieszaniowych zdjęć więcej by nie zaszkodziło , ale wiadomo - jest robota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Wiosna, wiosna każdy robi porządki hee Gratulacje z ogarnięcia autka w środku Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogo Posted March 7, 2013 Author Report Share Posted March 7, 2013 Dzięki Panowie co do czasu to ze stoperem nie sprawdzałem, ale robota była na dwa dni - myślę że ok. 16-18 godzin, samo opróżnienie wszelkich schowków i posortowanie ich "tematycznie" do woreczków strunowych i kartonów zajęło trochę czasu. Ilość fotek niewielka, ale roboty było sporo ..., do ogarnięcia była też paka, tam fotek nie robiłem bo w sumie nic ciekawego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtassss Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 wiosnaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubexx Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Niezła robota i niezła kolekcja Tersusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts