pavvell Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Kogo polecacie do wymiany skóry na kierownicy? Warszawa, lewobrzeżna strona najlepiej.
lakikwap Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 pavvell, powiem Ci że cięzka sprawa, sam szukałem i nic ciekawego.
tfelek Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Powiem tak w wawce ul. piaskowa , Radom moge podac namiar ew dostane niedługo kontakt ale koleś z Grójca
ShiningCar Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 pavvell, znam w Markach pewnego Pana. Robi wyjątkowo dobrą robotę. W razie zainteresowania zapraszam na PW.
pavvell Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2013 Piaskową znam od dawna. Widzę że konkurencji specjalnie nie mają. ShiningCar , możesz podesłać mi na pw orientacyjną cenę?
ShiningCar Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 ShiningCar , możesz podesłać mi na pw orientacyjną cenę? Niestety, nie jestem w stanie tego napisać, ale myślę, że 1 tel. wyjaśni sprawę Wysyłam na PW
pavvell Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Tel. wyjaśnił sprawę, cena ~taka sama jak na Piaskowej.
admr Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 obszywał mi kierownice gościu z radomia raz w tygodniu przyjeżdża do warszawy, zrobiona bardzo ładnie, jeśli chcesz namiar mogę podać na pw
pavvell Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Samochód jest codziennie używany, więc tygodniowy pobyt kierownicy w Radomiu jest nie do przyjęcia. Oddam na Piaskową. Na Piaskowej biorą ~250zł, ale mogą też obszyć za ~190zł gorszą skórą. Pytanie czy w takim Radomiu, Grójcu od razu nie proponują gorszego materiału żeby być atrakcyjnym cenowo?
Swoop Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 pavvell, może coś z tego wybierzesz: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=6516987
admr Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Samochód jest codziennie używany, więc tygodniowy pobyt kierownicy w Radomiu jest nie do przyjęcia. jak mi robił to miał kierownice taka samą na podmianę obszytą już
BenMenWum Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2017 Ja akurat szukałem kogoś kto zrobi obszycie kierownicy solidnie na wzór oryginału BMW F10. Skorzystałem z usług w tej firmie http://maximonia.pl robią, obszywają kierownice do BMW na wymianę. Nie musiałem nigdzie jeździć, przysłali do domu. Robota i jakość OK. Zamontowałem swoja im odesłałem i jest git.
zdrowy_zab Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2017 Ja obszywalem w Tapex design, co prawda łazy koło Warszawy. Zapłaciłem 400zł, robota pierwsza klasa.
czyzu6491 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Detailingshop.pl robi super robote, brata kierownice eMkową oddawałem z e39 i zrobili identycznie jak oryginał na skórach BMW. Szwy ładne proste skóra też bez przebarwień i uszkodzeń
nikadela Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 W dniu 5.03.2013 o 20:12, admr napisał: obszywał mi kierownice gościu z radomia raz w tygodniu przyjeżdża do warszawy, zrobiona bardzo ładnie, jeśli chcesz namiar mogę podać na pw czy możesz mi wysłac namiar na tego gościa ? czy możesz mi wysłać namiar na tego goscia ?
Korniszonek Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Jak szukacie sprawdzonej firmy do obszycia kierownicy skórą, lub alcantarą to polecam firmę maximonia z Tomaszowa Mazowieckiego. Nie jest z Warszawy, ale też nie jest daleko. Można o tej firmie poczytać w internecie na wielu forach samochodowych, jest dość popularna i często polecana przez osoby, które korzystały z ich usług. Zakres ich działalności co robię odnośnie obszywania kierownic, można poczytać na ich stronie: www.maximonia.pl
Rekomendowane odpowiedzi