Maxior Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 rewelacja czarny robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Skąd pomysł na robienie takiej Vectry? Ano złożyły się na to głównie 2 czynniki: pierwszy to oryginalny przebieg 101000km. Chciałem do niego dopasować stan auta Drugi to, jak mi się wydawało, niezły stan blacharki i lakieru.... No wlaśnie wydaje mi się, że warto było zrobić zaprawki w paru miejscach bo korekta z tak widoczną rdzą się jednak mocno gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ładnie odżyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Świetne pięćdziesiątki A i cała robota nie najgorsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gówniash Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No teraz to "igła z niemiec od lekarza 1918 bezwypadkowa, jeżdżona tylko do kościoła, nic nie stuka nie puka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgdynia11 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 VECTRA była moim pierwszym.... Po takim czasie dalej mam do niej sentyment Świetna robota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxior Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 co tu mówić można ją ładnie zrobi uzbroić i jeszcze dobrze sprzedać wygodne auto klasy średniej za małą gotówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi