nOx Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dodo juice wciąż poszerza swoją ofertę , tym razem doszło parę akcesoriów oraz kilka produktów . Na dzień dzisiejszy Chcemy przedstawić premierę Szamponu Super natural dostępnego w opakowaniach 250ml Cechują go : -Neutralne PH w 100% bezpieczny dla najdelikatniejszego wosku -Koncentracja uwaga 1:1500 - Super natural to ulepszona wersja szamponu Born to be mild który ma już prawdziwą rzesze fanów z Polsce, - ułatwiona aplikacja za pomocą poręcznej pompki . Akcesoria : Captain Crevice Nowa rękawica do mycia karoserii oraz felg wykonana z miękkiej i puszystej mikrofibry , osobiście pokochałem ją przy myciu felg . Mr Pink To przede wszystkim różowa prostokątna rękawica która świetnie sprawdza się podczas pielęgnacji wnętrza auta , jej puszyste włosie świetnie zgarnia kurz i brud z elementów deski rozdzielczej jak i pozostałych części wnętrza auta. I Gwiazda wieczoru Wookie's Największa , najmilsza naj naj naj bardziej puchata naj naj naj naj najdelikatniejsza najwspanialsza rękawica do pielęgnacji twojego najlepszego auta . jest po prostu olbrzymia inne rękawice do mycia wyglądają przy niej poprostu jak popierdółki Wookie's daje nowa jakość mycia jej niesamowicie długie i puszyste futro delikatnie pieści lakier niwelując niemalże do zera możliwość zarysowania lakieru nawet w przypadku delikatnych lakierów
SM Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Koncentracja uwaga 1:1500 Kosmos! Dla mnie koncentracja BTBM jest już wystrzelona! Cieszy mnie ta pompka, z pewnością ułatwi aplikację. Wookie's Największa , najmilsza naj naj naj bardziej puchata naj naj naj naj najdelikatniejsza najwspanialsza rękawica do pielęgnacji twojego najlepszego auta . jest po prostu olbrzymia inne rękawice do mycia wyglądają przy niej poprostu jak popierdółki Wookie's daje nowa jakość mycia jej niesamowicie długie i puszyste futro delikatnie pieści lakier niwelując niemalże do zera możliwość zarysowania lakieru nawet w przypadku delikatnych lakierów Do czego jest przeznaczona ta rękawica? Do zbierania kurzu czy mycia? No i kiedy będą dostępne te produkty?
nOx Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 W zasadzie juz są dostępne "od ręki "
malkolm Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 i w jakich cenach?? jeśli dobrze zrozumiałem to 10ml tego szamponu wystarczy na 15 litrów wody??
Maru 123 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 również jestem zainteresowany szamponem
nOx Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Już odpowiadam Tak zgadza się z 10ml szamponu robimy 15l gotowego "roztworu" Szampon Dodo Juice super natural 250ml to koszt 55zł Co do reszty produktów to sprawa wygląda tak Rękawica do wnętrza auta Mr Pink 33zł Rękawica do mycia Captain Crevice 33zł Wookie's 99zł Do czego jest przeznaczona ta rękawica? Do zbierania kurzu czy mycia? Wookie jest przeznaczony do mycia karoserii
sinrock Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 No, przyznam, że ta liczba 1:1500 zrobiła na mnie nie małe wrażenie NOX możesz mi powiedzieć (mniej więcej) jaki zapach ma ten szampon? Ile ml podaje ten dozownik jednorazowo, 10ml? Z chęcią bym go wypróbował jak tylko skończy mi się NXT... Wookie's wygląda świetnie Ale można by go porównać na żywo z konkurencją, bo po tych fotkach to jakoś tak ciężko jest mi sobie wyobrazić rozmiar
przemas22 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dokłanie na zdjęciu nie wygląda na wielki. Ale znowu ręka wygląda jak by była Pudziana
SM Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dokłanie na zdjęciu nie wygląda na wielki. Ale znowu ręka wygląda jak by była Pudziana Wcale nie wygląda, normalne łapsko, porównaj sobie ze zdjęciem z Mr Pink,
nOx Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 To tak co do zapachu Super NAtural , dodo Juice tworząc super natural pozbawia ją wszelkich dodatków zapachowych w ten sposób potęgując jakość produktu . Ręka na zdjęciu a raczej obwód przedramiona ma 34cm , Pudzian ma 45 dla lepszego porównania wielkości rękawicy kilka innych zdjęć
Przemek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ale to do mycia autobusów jest? I przyczep kampingowych... wiem, gdzie jest taka fajna... do woskowania by się nadawała.... Może na nastepny zlot 02.01.2010?....
nOx Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 I przyczep kampingowych... wiem, gdzie jest taka fajna. Dobra dobra
Przemek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 A wogóle co myślisz o takim projekcie?
nOx Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jak by była taka przyczepa campingowa z czarnej perle i równej ściance bocznej to o jaaaaa można by lusterko zrobić
Przemek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ta niestety nie jest z czarnej perły, nawet nie ma gładkiej ścianki.... Ale za to jest i to jest jej plus....
nOx Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ile ml podaje ten dozownik Jedno pompnięcie to wg dodo 2ml czyli jedna porcja podana przez dozownik starcza na 3 litry wody .
Xeper Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Chcemy przedstawić premierę Szamponu Super natural dostępnego w opakowaniach 250ml Cechują go : -Neutralne PH w 100% bezpieczny dla najdelikatniejszego wosku -Koncentracja uwaga 1:1500 - Super natural to ulepszona wersja szamponu Born to be mild który ma już prawdziwą rzesze fanów z Polsce, - ułatwiona aplikacja za pomocą poręcznej pompki A czym nowy Super Natural rozni sie od Born to be Mild (oprocz pompki, braku zapachu i stezenia)
Przemek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Xeper, nazwą, ceną, i grupa produktów a zatem klasą produktu.
metys Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 A czym nowy Super Natural rozni sie od Born to be Mild (oprocz pompki, braku zapachu i stezenia) kolorem i nazwą
nOx Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zapewne tak jest , Dodo twierdzi że poza stężeniem , sama formuła szamponu została nieco ulepszona , choć tak szczeże powiedziawszy to nie wiem w jaki sposób można by ulepszyć BTBM poza samą koncentracją .
Xeper Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 nazwą, ceną i grupa produktów a zatem klasą produktu no wlasnie, a na czym ta roznica klas mialaby polegac w praktyce? Bo podejrzewam, ze w rzeczywistosci jest tak, jak pisze nOx: nie wiem w jaki sposób można by ulepszyć BTBM poza samą koncentracją
Przemek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jest taka różnica jak między Mercedesem E Klasse, a CLS. Jak Passatem, a Passatem CC Już wiecie co to za różnica klas? [ Dodano: 9 Grudzień 2009, 07:36 ] Tylko dlaczego pomiędzy Peugeotem 406, a 406 Coupe była różnica około 30 tyś zł w cenie, jak to było to samo auto, tylko z innym układem drzwi? Nawet kierownica była ta sama i radio...
kanar Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 jak ktos zakupi ta hiper mega wookies rekawice, to niech wrzuci foto jak wyglada po zanurzeniu w wiadrze z woda.
kabul Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Podoba mi się w dodo to ,że jako nieliczny jest dostępny w polsce po prawie takich samych cenach jak na świecie.
Rekomendowane odpowiedzi