maja22 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Panowie moze pomozecie mi bo sam nie wiem co jest z powloka wosk coli 476!? Powloka wytrzymala 1 miesiac (zima)- proba byla robiona 2 razy i ciagle max trwalosc 1 miesiac 3-4 mycia reczne lub na myjni bezdotykowej Karcher. :mad2: Nowa puszka kupiona we wrzesniu-pazdziernik 2012r. Temperatura nakladania 14-15stC(garaz) Nigdy mi sie to nie przytrafilo iz tylko 1 miesiac trzyma ta powloka (wosk) kropelkowania wogole juz nie ma co zle robie?! Przed nalozeniem wosku Coli 476 1. Mycie na dwa wiadra( plyn Gold Class Meguiars ) 2. glinka 3.Mycie na 2 wiadra 4. wycieranie do sucha 5. Polerka Maszynowa ( Ultimate Polissh Meguiars ) 6. IPA 7. Wosk coli 476s. 7.1. czas oczekiwania 30-40min i wycieranie wosku Do tego mialem test woskow na przedniej masce FinishKare HiTemp oraz Dodojuice diamont white i tez po 1 miesiacu ani sladu czy cos zle robie?? Wszystko kupywalem od szmat to wosku w sklepie Showcarshine !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts