Jump to content

Karcher NT 25/1 AP

Recommended Posts

Bardzo proszę o opinie jak ten odkurzacz się sprawuje, może ktoś takiego używa.

Pytam dla tego bo już jestem na kupnie NT 27/1 a różnica cenowa jest nie wielka i mógłbym się skusić na ten NT 25/1 AP.

Mam zamiar zakładać do niego też turbo szczotkę napędzana powietrzem.

Hey,

mogę śmiało polecić Tobie Odkurzacz NT 27/1. Jest lepszy od tego co porównujesz. Odkurzacz dobrze radzi sobie z ze sprzątaniem mocniejszych brudów np. z dywanów, odkurzając na mokro Dość głośny jednak nie odbiega hałasem od innych tego typu urządzeń. I jest chyba lżejszy od tego co porównujesz. Ten NT27/1 ma też zbornik stalowy. a to chyba lepiej wypada w porównaniu z plastikowym.

Hej, trochę się dowiedziałem o tych odkurzaczach i tak jak piszesz ten NT 27/1 jest dobry.

Ale ten NT 25/1 jest jednak lepszy od niego, co prawda jest cięższy ale ma większe podciśnienie i to oznacza że mocniej ciągnie.

Ma płaski filtr zamontowany u góry i przy mokrym odkurzaniu nie trzeba go demontować.

Raczej się skuszę na niego , bo różnica w cenie nie duża tylko 230zł.

Hey,

mogę śmiało polecić Tobie Odkurzacz NT 27/1. Jest lepszy od tego co porównujesz. Odkurzacz dobrze radzi sobie z ze sprzątaniem mocniejszych brudów np. z dywanów, odkurzając na mokro Dość głośny jednak nie odbiega hałasem od innych tego typu urządzeń. I jest chyba lżejszy od tego co porównujesz. Ten NT27/1 ma też zbornik stalowy. a to chyba lepiej wypada w porównaniu z plastikowym.

• 1 month later...