Dystrybutor e36ace Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wpadaj do nas możemy zrobić test na e36 na razie nie będę pokazywał swirli na moim lakierze a na aniołka chyba i tak się skuszę
GR_BKP Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2013 VuDoo, czy na desce E46 nadal widzisz AnGela? U mnie po 3 dniach ledwo widoczny, w sensie przyciemnienia. Za to na boczku drzwi ani myśli zmatowieć... dziwne te plastiki u mnie... Chyba jeszcze raz będę musiał testowe miejsce przesmarować, bo aż taka różnica by była?
VuDoo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 VuDoo, czy na desce E46 nadal widzisz AnGela? U mnie po 3 dniach ledwo widoczny, w sensie przyciemnienia. Za to na boczku drzwi ani myśli zmatowieć... dziwne te plastiki u mnie... Chyba jeszcze raz będę musiał testowe miejsce przesmarować, bo aż taka różnica by była? po dwóch tygodniach w E46 na desce jest bardzo delikatnie widoczny, tylko pod odpowiednim kątem, za to na boczku różnica nadal jest bardzo duża strona po zastosowaniu AnGel'a jest tak samo matowa jak bez ale dużo ciemniejsza
GR_BKP Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 U mnie na boczku drzwi (przy szybie) nie jest taki ładnie matowy jak u Ciebie, raczej ma tendencję do blasku. Zmyję i przesmaruję wszystko jeszcze raz dla pewności.
Rekomendowane odpowiedzi