bony20 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam, może ktoś się orientuje gdzie nabyć pokrowce na fotele Recaro, szkoda mi ich i postanowiłem przynajmniej w okresie zimowo - wiosennym je nakryć. Fotele z modelu Astra H 3 drzwiowego.
kubik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Polecam w salonie opla spytać,szyją na miarę tylko cena... i montaż 5-6h Chyba bym wolał co sezon prać
bienek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Troszkę nie rozumiem filozofii pokrowców na fotelach.. Kiedyś w PRL'u to może miało racje bytu bo auto się miało na lata i "futrzaki" gościły w każdej ładzie i fiacie. Moi rodzice też je mieli. Ale w nowych autach gdzie tapicerki dużo wytrzymują, szpecić je jakimiś pokrowcami, tylko po to żeby następny właściciel cieszył się z ładnych foteli? Przecież można je wyprać, a nawet zabezpieczyć materiał przed wsiąkaniem i plamami. Ale każdy robi jak uważa, tylko wydaje mi się, że na takie kubły cięzko będzie znaleźć coś w sklepie. Pewnie na zamówienie trzeba będzie szyć.
kubik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Troszkę nie rozumiem filozofii pokrowców na fotelach.. Kiedyś w PRL'u to może miało racje bytu bo auto się miało na lata i "futrzaki" gościły w każdej ładzie i fiacie. Moi rodzice też je mieli. Ale w nowych autach gdzie tapicerki dużo wytrzymują, szpecić je jakimiś pokrowcami, tylko po to żeby następny właściciel cieszył się z ładnych foteli? Przecież można je wyprać, a nawet zabezpieczyć materiał przed wsiąkaniem i plamami.Ale każdy robi jak uważa, tylko wydaje mi się, że na takie kubły cięzko będzie znaleźć coś w sklepie. Pewnie na zamówienie trzeba będzie szyć. Jak masz auto tylko do wożenia swojego tyłka to możesz się nie bawić.Jakbyś używał samochodu w pracy to byś wiedział o co chodzi Nigdy chyba nie miałeś do czynienia z dobrymi pokrowcami tak patrzę
bienek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Troszkę nie rozumiem filozofii pokrowców na fotelach.. Kiedyś w PRL'u to może miało racje bytu bo auto się miało na lata i "futrzaki" gościły w każdej ładzie i fiacie. Moi rodzice też je mieli. Ale w nowych autach gdzie tapicerki dużo wytrzymują, szpecić je jakimiś pokrowcami, tylko po to żeby następny właściciel cieszył się z ładnych foteli? Przecież można je wyprać, a nawet zabezpieczyć materiał przed wsiąkaniem i plamami.Ale każdy robi jak uważa, tylko wydaje mi się, że na takie kubły cięzko będzie znaleźć coś w sklepie. Pewnie na zamówienie trzeba będzie szyć. Jak masz auto tylko do wożenia swojego tyłka to możesz się nie bawić.Jakbyś używał samochodu w pracy to byś wiedział o co chodzi Nigdy chyba nie miałeś do czynienia z dobrymi pokrowcami tak patrzę No może i się nie spotkałem z dobrymi pokrowcami, ale i tak bym pewnie ich nie założył No jeżeli pracy by wymagała tego, że bym musiał wsiadać mega uwalony to bym może docenił zalety, ale ze zdjęć wnioskuje, że właściciel nie jest murarzem, mechanikiem, ani nie ma taxi (coupe/ 3d) Tak jak powiedziałem, każdy robi jak uważa i ma do tego prawo EOT
InspektorKot Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Możesz zapytać np. Tutaj . Ja nie miałem styczności z ich pokrowcami, ale słyszałem pozytywne opinie.
kubik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jak znajdę foto swoich,po 80kkm to wrzucę.Ogólnie mieli pełną paletę tapicerek do opla,że mogłem sobie zrobić pokrowiec,jak fotel
Marian_K Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 w nowych autach gdzie tapicerki dużo wytrzymują Dużo widziałeś nowych aut? Przecież teraz na wszystkim tak oszczędzają, że i tapicerki są baaardzo mizerne.
Franek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Możesz zapytać np. Tutaj Muszę przyznać, że wygląda to baaaardzo źle. Wolał bym kupić sobie cinquecento w holenderskim gazie na dojazdy do roboty, a opella zostawić dla siebie.
thomass69 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 bony20, mam ten sam środek w swoim GTC z przebiegiem 147kkm i nic się nie dzieje...jesli chodzi o materiał...szkoda zakładać jakieś szmaty na takie piękne fotele...lepiej raz w roku wyprać... ps. masz gtc z 2008 roku??
Rekomendowane odpowiedzi