volvo69 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Witam, czy polecicie mi jakiegoś dobrego lakiernika z włocławka bądź okolic ? mam do pomalowania zderzak ,błotnik i chcę żeby to było zrobione bez najmniejszej różnicy Albo jakąś dobrą mieszalnie gdzie dopasują mi kolor identycznie do mojego .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luq92 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Coś mi się obiło o uszy, że gdzieś na Nowej Wsi jest dobry majster. Tylko nie pamiętam czy zajmował się oklejaniem czy malowaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteks Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Ja dobierałem na zbiegniewskiej i dobrze mi to dobrali. A kolor miałem metalik w bmw. Tylko na zbiegniewskiej są 2 mieszalnie. Jedna blisko ul. kruszyńskiej prawie przy kościele, a druga to trzeba przejechać przez ul. Kaliską i jakies 400m po prawej stronie. Nie mogę znaleźć nr budynku dlatego taki skrócony opis. Kiedyś coś słyszałem o lakierniku w michelinie, ale tam trochę ich jest więc nie pomoge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 W wolnej chwili zapraszam http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 3&start=60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts