whateverek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przednia szyba też się ucieszyła z przemiany Lubię takie pozytywne akcenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 fajna robota interesuje mnie jakiego specyfiku użyłeś do wykonania buźki na szybie musze chyba zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 szewczu, troche pasty polerskiej, a właściwie to już pył. lub na skróty sztuczny śnieg w sprayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autko już wiekowe , ale widać jak dostało drugą młodość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Lubie starsze auta, to jakos nie powala mnie na kolana ale własnie w przeciwieństwie do niektórych kolor mi sie podoba i po wypucowaniu , przynajmniej na zdjęciu autko zrobiło na mnie wrazenie spore:). Może będe miał głupie pytanie na marginesie ale jaką taśma ten pędzelek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 najlepiej to chyba jakimś delfinkiem zawinąć kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czasobywacz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mimo ciężkiego koloru do pracy i tak wyszło super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi