Moderator krd Opublikowano 2 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 Czy ktos uzywal tego srodka w wersji Glossy? Duzo bardziej blyszczacy efekt mokrej opony? Jak z trawloscia w porownaniu do wersji Matt? Czy mialby ktos obydwie wersje i moglby zrobic jakies 50/50 w celu porownania wizualnego?
pushkarev90 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 też jestem ciekaw jaka jest trwałość? nikt nie testował ?
golden0282 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Ja miałem glosiego , co do trwaości to się nie wypowiem, bo żadnych testów nie robiłem , porównania z matem też nie mam , ale znalazłem jedno zdjęcie poglądowe jak to wygląda , rozprowadzone pędzelkiem i przetarte fibrą.
pushkarev90 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 golden0282, ładnie wygląda, zamówiłem też glossy
misoch Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ale znalazłem jedno zdjęcie poglądowe jak to wygląda , rozprowadzone pędzelkiem i przetarte fibrą. Cyba żartujesz... gdzie Ty tu oponę widzisz?
miw Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 lekko odkopuję.. wpadł komuś w ręce ten środek i mógłby się podzielić spostrzeżeniami? jak odczucia z aplikacji pushkarev90 (wydajność, efekt, trwałość)?
MarrciN Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 kupiłem i od razu sprzedałem. Nie spodziewałem się po swissvaxie tak śmierdzącego produktu chyba, że ktoś lubi ostry zapach spirytusu. spostrzeżeń z aplikacji brak, nie używałem.
Rekomendowane odpowiedzi