Jump to content

MEGUIARS BUG'N TAR REMOVER problem

Recommended Posts

Posted

Mam cala butelke praktycznie. raz uzylem wg instrukcji na opakowaniu. moze za dlugo odczekalem ale porobily mi sie takie biale smugi ze ciezko bylo mi to pozniej umyc :cry: cos zrobilem nie tak?

Posted
czyli wada produktu i oddac? :)

ten produkt tak działa więc raczej wada to to nie jest ...

Posted

Produkt jest dosyć specyficzny . Działa dobrze ale nie można dopuścić do posychania , wtedy dzieje się dokładnie to oczym napisałeś.

• 2 weeks later...
Posted

Masz napisane, że czekać max 30 sekund. Ja pryskam co kawałek zderzak, rozsmarowuję to szybko i jeszcze szybciej myjka ciśnieniowa raz przy razie. Na początku też sobie popsikałem i zadowolony a później szorowałem rękawicą :D Trzeba się przyzwyczaić do tego produktu

Posted
Masz napisane, że czekać max 30 sekund. Ja pryskam co kawałek zderzak, rozsmarowuję to szybko i jeszcze szybciej myjka ciśnieniowa raz przy razie. Na początku też sobie popsikałem i zadowolony a później szorowałem rękawicą :D Trzeba się przyzwyczaić do tego produktu

Przyzwyczaić czy nie i tak ja osobiście więcej go nie kupię