yacek _b Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Witam ! Czy ktoś spotkał się z różną kolorystyką wosku Zymol Titanium ? Mam dwa samplerki i na moje oko kolor jest trochę inny , zapach jest dokładnie taki sam .
Szwejk Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Ostatnio widziałem w dużej puszce i jesli chodzi o kolor to był taki jak samplerek z plombą
yacek _b Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Grzesiek też widziałem , ale na forum jest test , duża pucha i kolor samplerka lewego .
Szwejk Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 W sumie kolor malo istotny ważne żeby własciwosci wosku byly te same ciekawe ,ale pewnie ciezko wypuscic kazdą puszke z kolorem w 100% identycznym.
daniels Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 widziałem kiedyś przemrożonego carbona wyglądał tak samo jak ten po prawej
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 yacek _b, ten "lewy" samplerek jest w "starym" kolorze. Mam dużą puszkę Titaniuma, kupioną 1,5 roku temu i ma taki właśnie kolor. Titaniumy od wiosny tego roku mają kolor taki jak samplerek po prawo.
yacek _b Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Eryczek dzięki za odpowiedź , daniels
M4ciek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Eryczek "Zymol mastah" przyszedł i pozamiatał wszelakie spekulacje
daniels Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 kluczem w moim zdaniu była mała ikona na końcu, ciekawe ile osób poleciało sprawdzić zymola w lodówce
escimo Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 yacek _b, ten "lewy" samplerek jest w "starym" kolorze. Mam dużą puszkę Titaniuma, kupioną 1,5 roku temu i ma taki właśnie kolor.Titaniumy od wiosny tego roku mają kolor taki jak samplerek po prawo. Ja kupowałem Titaniuma jesienią zeszłego roku i ma właśnie taki kolor jak ten po prawej
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 kluczem w moim zdaniu była mała ikona na końcu, ciekawe ile osób poleciało sprawdzić zymola w lodówce Daniel, Ty fermenty nie siej tylko do skrzynki odbiorczej zajrzyj! Od czterech dni PW do Ciebie wisi
MM.MM Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Może im się barwnika za dużo sypneło
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Po przeczytaniu powyższych wypowiedzi, zwątpiłem i poszedłem zobaczyć jak wygląda mój Titanium. Okazało się że ja mam mixa kolorystycznego teoria Daniela jest wątpliwa bo wosk został kupiony w Sierpniu na Florydzie
Administrator Evo Opublikowano 27 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Widać że za szybko wystygł po tym jak go przetapiałeś, ale to się zdarza....
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Evo, złapałeś mnie! przyznaje się że "chrzciłem go" Carbonem ciekawe czy się zorientujesz co to jest jak następne moje mazidło będzie zielone (bo planuje ochrzcić Carbonem jeszcze Concoursa )
Rekomendowane odpowiedzi