adii Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ładne! dbaj i klapę wymień koniecznie ciężko dziś zobaczyć taką nie zwieśniaczoną trójkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek330 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ładnie wyszlo miałem taka sama tylko 323 - miło wspominam to autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal200 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie wiem w jaki styl chces isc, ale tutaj masz klape USA http://allegro.pl/bmw-e36-coupe-tyl-kla ... 55890.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ładny lakier Praca też w porządku Poczepiam się trochę Jakieś foty z korekty zderzaka? ma bardzo przyjemny kształt Czemu nie pokazałeś środka? próbowałeś robić korektę pod maską Mocno zazdroszczę stanu lakieru... U mnie w większości wyglądało to tak: To co ja bym zmienił to: KLAPA Felgi tył ze 2cm wyżej Może ramki nerek w mat Wiadomo, że nie jest tak jak producent zalecił i bla bla bla, ale wosku w opakowaniu jest tak dużo, że można co 2 miesiące spokojnie smalcować Bardziej chodzi o efekty wizualne i poślizg aplikatora przy woskowaniu, dzięki któremu przy bardzo delikatnych lakierach nie dołożysz hologramów i nałożysz równiejszą i cieńszą warstwę. Przy Carbonie nie ma to aż takiego znaczenia, ale przy mocniej pocących się woskach trochę ułatwi życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie wiem czy dobrze widze, ale chyba myles auto kolistymi ruchami. Ja wiem, ze to przed korekta, ale po co sobie roboty dodawac? Jak możesz to rozwiń temat, może być na PW żeby bałaganu nie robić bo bardzo mnie to zaintrygowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Kama, W skrócie chodzi o to, że powinno myć się prostymi ruchami w jednym kierunku (wzdłuż samochodu)- ewentualne defekty będą mniej widoczne bo będzie je widać tylko po odpowiednim kątem, a przy kolistych ruchach ewentualne rysy tworzą się w każdą stronę i zawsze coś będzie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Kama, W skrócie chodzi o to, że powinno myć się prostymi ruchami w jednym kierunku (wzdłuż samochodu)- ewentualne defekty będą mniej widoczne bo będzie je widać tylko po odpowiednim kątem, a przy kolistych ruchach ewentualne rysy tworzą się w każdą stronę i zawsze coś będzie widać. Wielkie dzięki Cholera i pomyśleć, że na to nie wpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Widziałem że się reklamujesz na forum bmw3er prowadzisz studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi