kubik Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Witam, mam swego rodzaju problem.W mojej polerce Meguair's-a G220 v1 padł regulator obrotów. Wydawałoby się nic prostszego napisać do sprzedawcy. Jednak maszynę kupiłem w obiegu wtórnym,po okresie gwarancyjnym.Gdzie mogę szukać tej części?Napisałem już do dystrybutora z zapytaniem o dostępność części,zostałem poproszony o nr.seryjny,ale obawiam się,że zgodnie z zasadą kupiłeś po taniości to się martw,będzie problem Byłby ktoś w stanie podrzucić mi sklep z tego typu częściami?Trochę się już naszukałem i bez skutku. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poirot Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Trzeba wpisać na alledrogo: Regulator obrotów silnika, zamówić odpowiedni, zamontować i gotowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted November 20, 2012 Author Report Share Posted November 20, 2012 Trzeba wpisać na alledrogo: Regulator obrotów silnika, zamówić odpowiedni, zamontować i gotowe. No co Ty,nie sprawdziłem wcześniej... Chcę fabryki lub rozwiązania najbliższemu oryginałowi,a nie jakąś zmotę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poirot Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Wyciągnij zepsuty regulator, rozmontuj, zrób zdjęcia uszkodzonych elementów lub wszystkich elementów. W takim regulatorze nie ma żadnej kosmicznej technologii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts