Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Będę w Radomiu za tydzień i zastanawiam się czy mamy w naszym mieście jakiś sklep gdzie kupię wszystko do auto dealingu? Czy jest coś godnego polecenia? Czy raczej trzeba zamawiać online? Dzięki.

Opublikowano

Nie pokazuja nic szczegolnego na fotka na wallu fb. Moze sie rozkreca.. Opis robotki przy e39m5, no bez jaj :mrgreen: , zmatowienia itp...a na fotkach 'lekkie' holo po lakierniku.

P.s kupili chyba sobie logo, poprzednia nazwa firmu to Carclinic czy jakos tak.

• 11 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat z Radomia umarł ;)? Nikt juz nie bawi się w detaling??

Czy jest jakaś myjka w Radomiu gdzie mozna uzyć swojej aktywnej piany i nikt sie nie czepia?? Nie mam możliwości mycia w domku więc szukam myjni gdzie mógłbym czasem posiedzieć i popucowac auto.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mają może jakiś ciekawy wybór mikrofibr na miejscu? Bo chciałem sobie przynajmniej pooglądać włosie przez folie, a w promieniu 50km najbliżej do Radomia

Wysłane z mojego Lenovo A3500-FL przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja byłem ostatnio na NSZZ Solidarności i ogółem asortyment mają spoko. Na pewno nie ma tam mowy o produktach K2. RRC, Poorboys, SG, Megs itp.

• Lubię to 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam Boruch Detailing Studio. Duży asortyment kosmetyków i akcesoriów. Na półkach same znane marki i oczywiście fachowe doradztwo.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie polecicie kogoś w Radomiu odnośnie cardetailingu? A może ktoś z forumowiczów podjąłby się zrobienia korekty lakieru w zaniedbanej Corsie?

Opublikowano

Dzięki za informację. Chociaż patrząc na to jakie fury robią, to nie wiem czy będzie im się chciało zabierać za Corsę ;) I czy ewentualnie cena mnie nie zabije :)

• 1 rok później...
Opublikowano
Cisza od roku ...
Czy w Radomiu już nikt nie smalcuje samochodu? 
W każdym komisie pa pewno robią "picówę" codziennie

Wysłane z mojego DUK-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@lol19pl

to prawda, widziałem na własne oczy jak szukałem auta. Jeden z komisów w Zwoleniu przy trasie Radom - Lublin. Janusz hologramy na masce maskował Plakiem przy pomocy starej koszulki 😂

W poprzednim poście miałem na myśli bardziej zajawkowiczów takich jak ja, z którymi można się złapać w wolnej chwili, pogadać, wymienić doświadczeniami, czy nawet jakimis produktami do przetestowania. 

Opublikowano

Ja jestem z Radomia ! Mam zajawkę na czysty samochód. Trochę kosmetyków od różnych producentów. Niestety z racji mieszkania w bloku najczęściej myje auto na bezdotykach. 

Opublikowano

Też mieszkam w bloku i myje samochód na bezdotyku, ale wieczorami jak jest bardzo mały ruch. Wtedy ogarniam zawsze auto na dwa wiadra😀 Korzystam tylko z wody na myjni koszt umycia auta 6-7 zeta. Podjeżdżam z takim arsenałem 😁

20190615_200238.jpg

Opublikowano

Ja też mieszkam w bloku, przez co ciężko się "rozwinąć". Jeszcze się nie zdecydowałem na mycie na dwa wiadra na bezdotyku.

A dodatkowo lakiernik mi ostatnio strasznie spierdzielił lakierowanie, więc w ogóle zapał trochę minął.

Opublikowano

Tez to przerabiałem, na szczęście od września mam kawałek swojego podwórka 🤩

I wreszcie mogę myć w miarę bez pośpiechu ... w miarę bo miejsce do mycia dość nasłonecznione. 

P. S. 

Gdzie w Radomiu robicie zakupy? Chemia, fibry itp. ? 

Opublikowano

Jeśli chodzi o chemię to kupowałem w Master's Garage. Najpierw byli na Słowackiego, później na Malczewskiego. Ale chyba całkowicie się zwinęli.

A jeśli chodzi o fibry, to gdzie się da Dino, Leclerc, Kaufland 😉

Opublikowano

W Master’s Garage byłem 2 razy ... pierwszy i ostatni.

jak chcesz tanie i całkiem niezłe fibry ogólnego zastosowania to Amrad ul. Puławska 8, w dziale tanie i dobre fibry wczoraj wrzuciłem wpis z fotkami - Tenzi 5zł/szt. 

Trochę chemii jest u Dominika w AutoPamie na Słowackiego, ma praktycznie całą gamę ADBL, sporo Megs’a, Soft99, Menzerna i zawsze jakieś klasyki typu Natural look czy Blackhole od Poorboy’s. Nie byłem u Borucha na NSZZ Solidarność 86, ale podobno jest w czym wybierać. 😆