kubik Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam, test dla 4nano Testowany szpej 4nano Dirt Eliminator,czyli magiczna gąbeczka. Przez producenta promowana jako czyściciel felg,który niczego się nie boi,a potrzebuje tylko wody. Do prawda? Zaraz to sprawdzimy Do testu posłużyła przednia felga z Opla Zafiry B po 141kkm, nie mycia od środka,niby nic specjalnego,smaczku jednak dodaje fakt,że auto ma tylko jedne felgi,a w swojej karierze zjadło 3komplety klocków(tydzień temu założony 4ty) najszybsza we wsi i okolicy Żeby zobrazować z czym mamy do czynienia Że tak powiem,wali gruzem No to dawajcie to to,rękawice naciągnięte i ogień. Zgodnie z zaleceniem przyciskana do ścianki,bez wykręcania. Pełen sceptycyzmu zaczynam machać po feldze i...bez kitu coś bierze Pomachałem, pomachałem,jak dla mnie efekt zadowalający jedynie nie poradziło sobie z tym Ale to już sprawka dla prixa Zakończyłem na tym etapie,gdybym miał samochód cały czas pod ręką wyglądało to by inaczej,ale jak czas goni,to miałem wybór,ogarnąć i zawoskować samochód,czy odgruzować felgi.Wybór był oczywisty,będzie wiosna,będzie korekta i relacja Zrobiłem 3pozostałe felgi z zewnątrz do tego chlapacze i hokej pod zderzakiem,dało to w kość znacznie gąbeczce,ale jeszcze to nie było jej ostatnie słowo. Ogólnie moim zdaniem gąbeczka spełniła swoją rolę Pozdrawiam
spons Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Kubik, podziekowali za tescik, dalo rade? Gabeczke mozna oczywiscie uzywac z inna chemia czyszczaca, zuzycie chemii bedzie znacznie mniejsze Przez producenta promowana jako czyściciel felg, Gabeczka mozna czyscic praktycznie kazda powierzchnie twarda takie jak szyby, plastiki, plytki a nawet skore samochodowa
kubik Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Jak najbardziej,podejrzewam,że gdyby choć raz felgi były myte w swoim życiu to wyglądałoby to trochę inaczej Sporym plusem porównując do magicznej gąbeczki Flexi,jest rozmiar ta jest sporo większa
Carire Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 spons, taka relacje z czyszczenia skory bym chetnie zobaczyl jak wypadnie
spons Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Bedzie okazja, sie cos skrobnie
damian Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Carire, ja używałem z APC i się sprawdza.
Carire Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 damianTDCi, to przy kolejnym zamównieniu musze zakupic kilka nie ma innej opcji
fipa Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 A mnie bardzo usatysfakcjonowałoby porównanie na jednej feldze zwykłego zmywaka kuchennego, magicznej gąbki jana niezbędnego i tej od 4nano. To byłoby bardzo ciekawe.
kubik Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 A mnie bardzo usatysfakcjonowałoby porównanie na jednej feldze zwykłego zmywaka kuchennego, magicznej gąbki jana niezbędnego i tej od 4nano. To byłoby bardzo ciekawe. Wkład w forum jest zawsze mile widziany
Rekomendowane odpowiedzi