escimo Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 kupszczelisty, od wewnątrz zrób kiedyś opony, ja przed letnim sezonem ogarnąłem nim i to co spływało to ...
kupszczelisty Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2013 zrobię jak będzie troszkę więcej czasu.
krakow_kult Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kupiłem na koniec sezonu letniego - do umycia opon z lata i powiem jedno - robi dobrą robotę... Pędzelek, 2 , 3 przemycia i nawet opona która od wewnątrz wyglądała fatalnie - robi się ładnie czarna. Kupiłem produkt nie widząc tego test lecz ktoś wspomniał o nim w temacie o czyszczeniu felg i nie żałuje. Można użyć też do dywaników gumowych.
krakow_kult Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Kupiłem już 2 galon. Produkt sprawdza się świetnie. Najlepiej ze szczotką mothersa Przelewam do butelki z serii Tenzi (jest miarka + sprywkiwacz 2 funkcyjny - rosa lub piana) i czyści rewelacyjnie opony i dywaniki.
g.pajak Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Może trochę inne zastosowanie: dla tych co mają kominek w domu. Wczoraj spróbowałem doczyścić szybę kominkową z naprawdę grubą warstwą czarnego nalotu. Było cały tydzień non stop palone. Powiem szczerze, że już dawno nie byłem w takim szoku! Spryskanie, odczekanie 2 minuty, przejazd zmywakiem kuchennym i szyba jak nowa! Dosłownie nie zostało nic czarnego! Jeszcze nigdy mi to tak łatwo nie poszło ...oczywiście opony tez czyści I klasa
Rekomendowane odpowiedzi