kubik Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 No dobra Panowie,cały materiał ode mnie Kropelki kranówka z ,,opryskusa" wosk nr1 wosk nr2 Uploaded with ImageShack.us RG 4x4 na błotniku RG 4x4 na ipie na dachu A tu mały filmik Ciężko stwierdzić różnicę Ale to test długodystansowy,zobaczymy co dalej
Rosemeyer Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Ale nie wiem jak można wywnioskować który wosk co zrobił, jeśli zdjęcie nie jest robione ze statywu wymierzonego z chirurgiczną precyzją idealnie na środek podobnie jak oświetlenie Zawsze na podst zdjęcia możesz wyciągać wnioski. To czy będą one słuszne/trafne, to już zupełnie inna sprawa. Ci którzy Titanium smarowali wiedzą jak się na lakierze zachowuje, mogą patrząc na foto doszukać się potencjalnego miejsca jego położenia. To czy to co widzimy to działanie wosku czy cienia, to już inna inszość, ale nie decydujemy tu o niczym życiu, więc można sobie pozwolić na "splycenie" "analizy" i osąd na "pierwszy rzut oka"
kubik Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Obstawiać Panowie,który jest który dla ułatwienia nr1. leży po stronie kierowcy,a nr2.pasażera.
malkolm Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 na 51% obstawię titanium od strony pasażera, ale jedynie paznokcie za to mogę sobie dać obciąć
Rosemeyer Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 na 51% obstawię titanium od strony pasażera To jest nas dwóch
malkolm Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 malkolm napisał/a: na 51% obstawię titanium od strony pasażera To jest nas dwóch ale będą jaja jak jednak się pomylimy
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 ale będą jaja jak jednak się pomylimy oby "mastera" za to nie odebrali ja się przyłączam do "strony pasażera"
manio49 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 z titaniumem nie miałem do czynienia, ale wiem jak wygląda 4x4 (mam jeszcze końcówkę samplerka w lodówce ;P) i dołączam się do opinii że RG jest na stronie kierowcy. Mi mastera ani nawet padawana nie odbiorą ;P
kubik Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Mam Was! RG jest od strony pasażera ale jedynie paznokcie za to mogę sobie dać obciąć Dawaj pazury RG Cleanse robi robotę
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 dobra, to ja udaję że mi wątek uleciał ale na serio byłem pewien swego - strona pasażera wydawała mi się ciemniejsza i sądziłem że to robota Titaniuma
kubik Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 HDC to typowy oszust,natomiast RG Cleanse,jest odrobinę ścierny. Więc przy zupełnie nie przygotowanym lakierze mamy powód ściemnienia
Administrator Evo Opublikowano 4 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Panowie, chciałem oficjalnie zakomunikować że typowaniem wosków na podstawie zdjęcia z aplikacji i oceny wyglądu na łamanej masce, weszliście na nowy poziom abstrakcji.....
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Evo, no co Ty? przecież to najstarsza rozrywka na tym forum zresztą zawsze mamy 50% szans na trafienie
Rosemeyer Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Ale we wtorek też zagram Tam będzie duża 50tka do zgarnięcia PS. kubik, a może to Ty teraz kręcisz? A jak udowodnisz nam że jednak nie mamy racji
kubik Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 PS. kubik, a może to Ty teraz kręcisz? A jak udowodnisz nam że jednak nie mamy racji Musicie mi zaufać Następna aktualizacja za tydzień
JM63 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 HDC to typowy oszust Taaak, ale nie do końca Może nie ma cząsteczek ściernych, ale oprócz wypełniania, w jakimś stopniu usuwa utleniony lakier. Jeśli przelecisz starego, zniszczonego dziada HDC, to nawet po przemyciu IPA i nierozcieńczonym APC typu Red Devil, to fragment po HDC będzie się wyróżniał Taaki mały OT Fajny test, czekam na rozwój wydarzeń
malkolm Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Czas na pierwsze mycie, auto zrobiło około 500 km w deszczu. Na początek poszła piana VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM I mycie Polishangels Glisante na dwa wiadra oczywiście. a oto filmik jak i co wygląda po myciu
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 malkolm, ja ekspert nie jestem ale czy ten RG nie za wolno spływa z maski ?
SzaKal Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 malkolm, A jak coli na reszcie auta ?
Marian_K Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 ja ekspert nie jestem ale czy ten RG nie za wolno spływa z maski ? Jeżeli RG jest po stronie pasażera to odpycha wodę pięknie, natomiast ten drugi coś leniwie...
damian Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Jeżeli RG jest po stronie pasażera to odpycha wodę pięknie, natomiast ten drugi coś leniwie... Na odwrót, RG po stronie kierowcy.
malkolm Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Jeżeli RG jest po stronie pasażera to odpycha wodę pięknie, natomiast ten drugi coś leniwie... Na odwrót, RG po stronie kierowcy. dokładnie. mimo że 4x4 odpycha wodę powoli robi to bardzo ładnie, jeśli wytrzyma ponad miesiąc kładę go na całe auto, po myciu nie trzeba wycierać
Marian_K Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Na odwrót, RG po stronie kierowcy.Ok, już zakumałem Wszystko przez to, że kubik testuje w tym samym temacie, a On ma położone odwrotnie
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 po myciu nie trzeba wycierać ale tak bez kropelek...
malkolm Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 nie można mieć wszystkiego
Rekomendowane odpowiedzi