cezek Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Witam jest to moja pierwsza relacja z korekty która miala miejsce gdzieś na poczatku lipca. Pacjent polonez caro plus 2000r przebieg 30 tys, mimo małego przebiegu lakier mocno znszczony przez myjnie automatyczna. Niestety fotek z prac nad lakierem nie mam. Jest to moja pierwsza korekta wiec chętnie usłyszę dodatkowe porady i uwagi. Tak auto prezentowało sie po zakupie Pierwsze mycie i ocena lakieru Jedyne 50/50 jakie sie uchowalo Silnik Na felgi poszedł ironX i wosk, kolpaki kupilem nowe wiec tylko je nawoskowalem Wnetrze tylko odkurzone. No i efekt końcowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteq161 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 brakuje zdjec z korekty i przydalo by sie wyprac tapicerke, poza tym ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezek Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 Nie dysponuje jeszcze odkurzaczem pioracym:) A fotki z korekty przepadly niestety razem z dyskiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 no porządnie umyty Poldolot Zdjęć z korekty nie ma, listy środków użytych także brak.. Bardziej nadaje się to do tematu "Nasze pieszczochy".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miHoo79 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 "Sasiedzie" na tych zdjęciach to w sumie oprócz słabej jakości zdjęć poloneza to nic nie ma... Tzn widać, że coś tam podziałałeś przednie drzwi kontra tył ale w sumie reszta to trochę nie trafiona do relacji tzn. bardziej dział co zrobiłeś dziś przy swoim aucie... ale fajnie, że chcesz dbać o youngtimera Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol.e36 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 12 lat 30 tyś przebiegu tak się jeździ w Polsce a nie jak u Niemca 300tyś w 2 lata Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartekB Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Trochę mało jak na PSB .... Czysty poldek nic więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzinkins Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Tak myślę czy to relacja czy podpucha Za dużo tu nie widać jest w całej relacji jeden pędzelek i dwie MF Co gdzie czym zrobione - nikt nie wie Chyba relacja do poprawki przynajmniej o opisy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manio49 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Ja jako laik mogę się doczepić np. do brudnych uszczelek, już "po". Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezek Posted October 28, 2012 Author Report Share Posted October 28, 2012 Srodki mialem pofotografowane i fotki z prac tez ale niestety dysk odmowil podsluszenstwa w nastepnej relacji postaram sie zeby bylo juz wszystko dokladnie udokumentowane i opisane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Griffe Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Po korekcie powinien byc jakis szajn, wet look itp, a tu umyte auto i nic wiecej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel- Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Takie nowoczesne deski były w Polonezach? No no, nie wiedziałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bili20@o2.pl Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Ja jako laik mogę się doczepić np. do brudnych uszczelek, już "po". a ja jako większy laik do braku dressingów na oponach, dywanikach gumowych i plastikach wewnętrzynych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick86 Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 jeden z najfajniejszych kolorów w polonezie Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKAS103 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Fajny Poldek Nie wiedziałem że w 2000r jeszcze je robili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts