Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Października 2012 Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Witam W imieniu koleżanki : Zapraszam do : NOWEGO DZIAŁU Będą w nim produkty nie związane bezpośrednio z kosmetyką, ale nadal w klimacie motoryzacji oraz zjawiskowych kobiet Na początek klimat lat 30-60 Zapraszam do zapoznania się z ofertą. W razie pytań/uwag proszę pisać.....
escimo Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 wczoraj tu chyba było pytanie o zapalniczkach. Ale gdzieś zniknęło? Też mnie zastanawia czy jest jakaś gwarancja. I czy można jakieś real-fotki mechanizmu ze środka prosić?
cptolgierd Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Jakieś stickery będą w ofercie? :>
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 escimo, Być może pisałeś a nie wysłałeś zapytania Napisz jaki model interesuje to pstryknę kilka fotek. Tak jak każdy kupiony produkt ma być sprawny i w razie awarii, naprawiony lub wymieniony. cptolgierd, Czas pokaże
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Kilka fotek :
Carire Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 CAR CRAZY, planujecie wypuscic cos jeszcze z tej ciekawej oferty?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Carire, Prawdopodobnie coś będzie się pojawiało bo bardzo kręci mnie taki klimat lat 30-60 oraz trochę powyżej 60 czyli Muscle Car Na razie mimo że nie ma 2013 to kalendarz wisi i co kilka dni przerzucam strony
Mess Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2012 Tak jak Mariuszowi obiecałem Miał plakat być na prezent... a skończył na mojej ścianie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2012 Mess, Dziękuje bardzo
Rekomendowane odpowiedzi