Chat Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Panowie, czym/jak? to można usunąć lub zneutralizować. Listwa plastikowa, nie chcę chyba jej wymieniać.
Kr3t Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Podgrzać? Papier ścierny o wysokiej gradacji? Coś do zabezpieczenia plastików zewnętrznych? Próbowałeś czegokolwiek?
Chat Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Nie próbowałem, bo nie wiem, jak się do tego skutecznie dobrać. Podgrzać: opalarka będzie ok. czy za duża temperatura. Czy może suszarka? "Papier dużej gradacji" jaką masz na myśli?
manio49 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 suszarką możesz suszyć włosy opalarką, ostrożnie ale bez strachu spróbować. Jak nie zejdzie, a raczej nie zejdzie a "zmaleje" to przeskoczyć papierem 1500 i potem ponownie opalić.
Swoop Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 a może po prostu całą listwę ruszyć papierem i pomalować pod kolor nadwozia ...
Gibon86 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 prawidlowa naprawa wyglada tak: umyj-> szlif papierem->zmyj dokladnie np. benzyna ekstrakcyjna->na to lakier strukturalny ze spraya bo z tego co widze listwa nie jest gladka
Rekomendowane odpowiedzi