bartk-k Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 no i coś się ruszyło trochę aktywności aby wątek nie był na końcu a przybędzie chętnych a po spocie na następnych jeszcze więcej, a już myślałem że w opo nic się nie dzieje i trzeba będzie pojechać gdzieś do sąsiadów
sauber Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Chętnie bym zapoznał ekipe z KA Wiadomo że samochód trzeba ogarnąć po zimie
SzaKal Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 sauber, W Kluczborku mam trochę rodziny
sauber Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Oo widzisz jak dobrze się dowiedzieć Ja akurat jestem z okolic KLB
bUrn Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 Też bym chętnie wpadł na jakiegoś spota dowiedzieć się ciekawych rad
pyrfee Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Też jestem z okolic Kluczborka i chętnie dowiedziałbym się jak należycie dbać o samochód na jakimś spotkaniu
CesOne Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Przypuszczam że teraz każdy na spota chce mieć elegancko przygotowane auto To jak z terminem spotkania?
MaxOp Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wiadomo ze kazdy chce ogarnac, pewne biale przefruwajace auta widuje po drodze
sauber Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Też jestem z okolic Kluczborka i chętnie dowiedziałbym się jak należycie dbać o samochód na jakimś spotkaniu Skąd jesteś dokładniej? Sam jestem z okolic KLB, poślij PW Co do spota to mi średnio pasi...najwcześniej 4-5maja, 1-4maja jestem na zlocie AKP a tak to ciągle za granicą..
SzaKal Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Odświeżę temat, jakieś chętne osoby na spota ?
bartk-k Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Najwyższy czas coraz lepsza pogoda, mała propozycja można by się spotkać z innymi forami ostatnio w sobotę u nas w K-K na parkingu koło Kauflandu było ponad 100 aut fajna impreza chyba za miesiąc będzie powtórka
iwan920 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja oczywiście jestem chętny
SzaKal Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Przyjdzie wiosna będzie trzeba w końcu zrobić jakiegoś spota
impex Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wszystkie spoty są na terenie Opola? Czy zdarzały się gdzieś bliżej Namysłowa np?
SzaKal Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jeszcze nie było żadnego, ale w Opolu chyba będzie najlepiej.
Jaromaxbimmer Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wszystkie spoty są na terenie Opola? Czy zdarzały się gdzieś bliżej Namysłowa np? Czyżby Namysłowianin i do tego BMW w garażu. To mi się podoba Jak coś będzie w Opolu to postaram się zawitać.
impex Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wszystkie spoty są na terenie Opola? Czy zdarzały się gdzieś bliżej Namysłowa np? Czyżby Namysłowianin i do tego BMW w garażu. To mi się podoba Jak coś będzie w Opolu to postaram się zawitać. Do Namysłowa mam tylko 15 km BMW są niestety 2.Ty skąd jesteś?
Jaromaxbimmer Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 No ja z Namysłowa właśnie
impex Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Myslalem, ze nie ma tu osób z tych okolic Pewnie juz gdzieś widziałem Twoje BMW bo dosyć czesto jestem w Namysłowie.
Rekomendowane odpowiedzi