Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, widzę że jest coraz więcej osób z Opola i Opolskiego, może były by jakieś chętne osoby na jakiegoś spota ?

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
, może były by jakieś chętne osoby na jakiegoś spota ?

Pewnie ja jestem na Tak :good:

Posted

Nie no nie tak szybko ;), aktualnie to ja mam problem z nogą, już dwa tygodnie siedzę wdomu :/ Ale z przyszłym tygodniu ;) Zobaczymy ile będzie chętnych.

Posted

ja jestem caly czas praktycznie na miejscu, jak by co to tylko termin, godzina i zorganizujemy cos ;-)

Posted

No ja bym był za forma spotkania się w jakimś suchym i jasnym miejscu np parking solarisa pierwsza godzina jest darmo a później podjechać na jakąś szamę i pogaduchy

Posted

cz@rek, nie wiem czy wjade tam tym niskim accordem, na parking w szarej willi nie wjadee ze wzgledu na glebe i dokładki

Posted

To co panowie coś spocimy w tym, a może w następnym tygodniu. Arek jak tam noga ???

Posted

cz@rek, ja sie nawet tym brudasem nie pokazuje narazie :-D naklejka simply clean a syf jak na rumuńskich ulicach :D

Posted

Jeszcze nie chodzę ... :/ Ale w następnym tygodniu myślę że będzie można już coś pomyśleć ;)

Posted
cz@rek, ja sie nawet tym brudasem nie pokazuje narazie :-D naklejka simply clean a syf jak na rumuńskich ulicach :D

Rozumiem u mnie to samo opony to wytrzymały jeden dzień i już są siwe, od jutra mam urlop to może przejadę się poszaleć na bezdotyku

Posted

cz@rek, ja mialem czysty samochód, ale po ostatnich deszczo/śniagach i nockach w robocie auto wygląda tragicznie, czekam na coli żeby juz być gotowym na następne napady zimy

Posted

Oj napowie wy tylko o coli i fk :D

Jak się spotkamy to weznę jeden preparat i pokaże wam coś co nakłada się w 10 min. i wytrzymuje pół roku ;)

Posted
ak się spotkamy to weznę jeden preparat i pokaże wam coś co nakłada się w 10 min. i wytrzymuje pół roku ;)

No toś zamieszał :o

Posted

Szakal :o

No byś powiedział coś więcej np czy ładnie pachnie czy ma woreczek i certyfikat i takie tam inne

Posted

cz@rek, Nie to nic z tych rzeczy, to polimery ... ale naprawdę robią taką robotę :shock: