Skocz do zawartości

Opole / Opolskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i powiedz jeszcze ze nie trzeba sie bawić tak z przygotowaniem jak w przypadku kwarców to wyrzucam cały badziew i przechodzę na ciemną stronę mocy

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

cz@rek, Przygotowana powierzchnia to podstawa, ale aplikacja banalnie prosta, jak dla mnie bije na łeb takie stafy jak coli czy fk pod każdym względem, no ale kwarce są dużo trwalsze.

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

dajmy sobie jeszcze troche czasu, pogoda średnio sprzyja pracom przy autach, ja sie picze na spota pod warunkiem że ogarne auto po zimie :-D

Opublikowano

Jestem za :D hehe :D Moje może już po pierwszych kąpielach aaale przydało by się nieco lakier odświeżyć..aale przed wielkanocą raczej czasu nie będę miał..:/ Aaaa Carbon stoi na półce i czeka :D

Opublikowano

Panowie, moje auta nie było czyszczone w środku jak i zew. od 5 miesięcy, a to wina problemu z nogą jak i remontu nowej miejscówki (moje auto robiło jako auto budowlane...) :/

Opublikowano

SzaKal, dlatego jak widać każdy potrzebuje odrobiny czasu, ja auto ogarnąłem po zimie ale chciałbym jeszcze troche popracować nad lakierem, czekam na pare gratów ze stanów wiec jak tylko sie uwine będę gotowy na sezon spotów :D

Opublikowano

Arek to może spot i byśmy trochę praktyki łykneli w ogarnianiu wnętrza :-]

Kiedy planowana premiera miejscówki :?:

Opublikowano
Arek to może spot i byśmy trochę praktyki łykneli w ogarnianiu wnętrza
Oj jak zobaczycie mój środek to wam się odechce ...

Ja na nowej miejscówce już jestem od dwóch dni ;) ale roboty jeszcze bardzo dużo ...