Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja niestety zarobiony trochę jestem i reszta ekipy też,jak coś będzie się działo to dam znać ;)

Opublikowano

Moze byc i tam ale mysle ze jakis wiekszy plac by sie przydał :D ja propoponuje plac przy skrzyzowaniu Alei Jana Pawła II/Konstytucji 3-Maja :) Jak to bolz powiedzial moze i maja tam spooty bemki ale my tez mozemy ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie samochod odebrałem juz od mechanika :) Klima zrobiona :-] wiec mozna by sie w niedziele ustawic na 17 na spota np ? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja niestety caly dlugi weekend po za Białymstokiem ale w tygodniu mozna sie spotkac np. na myjni na zwyciestwa przed sonaxem :)

Opublikowano

a kto tam pianował ręcznie Polo na myjce przy szelu / galeria biała ?? :) pompował aż się dusza radowała :-]

ja sonaxa akurat wcierałem :)

Opublikowano
coś przegapiłem. myjnia przy sonaxie mi pasuje - mam 200 metrów :)

To już kilka spotów przegapiłeś... :acute:

Ja mam niestety zbyt gorąco na uczelni teraz...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

problem jest taki że ja już nawet nie pamiętam dnia bez deszczu, pogoda zmienia się u nas z godziny na godzinę, nawet teraz - wyjeżdżam z domu, wszystko pięknie sucho a w pracy leje...

Opublikowano

mi pasuje, są chętni na trochę gratów? muszę przebrać ale mam kilka wosków do sprzedania (dodo i megs) i swirlx i coś tam pewnie znajdę aha mam jeszcze natural looka do sprzedania ;)