Jump to content

[Białystok] Spoty

Recommended Posts

Witam,

o tym,że detailing w Białymstoku jest jeszcze dyscypliną mocno kulejącą wiadomo,ale kilku użytkowników widzę z tegoż miasta :-] .

Tak pomyślałem,że można by ogarnąć jakiegoś spota,wiadomo co i jak ;)

Są chętni?

Pozdrawiam

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wiadomo,że tu nie chodzi o spoty pod LEDem,aczkolwiek zawsze wymiana doświadczeń i takie tam mile widziana ;)

Ja sam w Białym nie jestem zmotoryzowany,ale nie o to tu chodzi(chyba :o )

• 1 month later...
Niestety dopiero trafiłem na ten temat,jeżeli bedzie jakiś kolejny spot postaram sie wpaść .Do Galeri Zielone mam rzut kamieniem :-]

Grono niezbyt liczne,ale wiadomo,że nie o to tutaj chodzi ;)

Będę dawał znać,jak coś znowu będzie się kroić ;)

Pozdrawiam

Niestety dopiero trafiłem na ten temat,jeżeli bedzie jakiś kolejny spot postaram sie wpaść .Do Galeri Zielone mam rzut kamieniem :-]

Grono niezbyt liczne,ale wiadomo,że nie o to tutaj chodzi ;)

Będę dawał znać,jak coś znowu będzie się kroić ;)

Pozdrawiam

Super Kubik czekam na info ;)

• 4 weeks later...

Podepnę się pod temat, bo od 21.01 na 3-4 tygodnie będę w Białymstoku na szkoleniu. Może koledzy chcieliby się na jakimś piwku spotkać w jakiś dzień? Dajcie znać, to się jakoś ugadamy. A ja w poniedziałek będę znał szczegóły wyjazdu, więc będę mógł podać konkrety.

Pozdrowienia :)

Podepnę się pod temat, bo od 21.01 na 3-4 tygodnie będę w Białymstoku na szkoleniu. Może koledzy chcieliby się na jakimś piwku spotkać w jakiś dzień? Dajcie znać, to się jakoś ugadamy. A ja w poniedziałek będę znał szczegóły wyjazdu, więc będę mógł podać konkrety.

Pozdrowienia :)

Myślę,że można 8-)

Dobra, już wiem co i jak. Będę w Białymstoku od 21 przez 5 dni, bo na weekendy ze szkolenia wracamy do domu. Szkolenie potrwa ok 3 tygodni, więc do 8 lutego. Jeśli macie ochotę się w tygodniu spotkać wieczorkiem to dajcie znać :)

Dobra, już wiem co i jak. Będę w Białymstoku od 21 przez 5 dni, bo na weekendy ze szkolenia wracamy do domu. Szkolenie potrwa ok 3 tygodni, więc do 8 lutego. Jeśli macie ochotę się w tygodniu spotkać wieczorkiem to dajcie znać :)

Ok,w pierwszym tygodniu ja na pewno,nie dam rady,bo na uczelni lekki sajgon,a w kolejnym to się zobaczy ;)

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
jeszcze raz dzięki za spotkanie, kubik :). Przyjemne połączone z pożytecznym, więc najpierw myjnia i testy sonaxa a potem piwko w centrum. Do następnego :)

Również dziękuje za miłego mini spota ;)

Do następnego ;)

• 2 months later...
  • 1 month later...

Spot 06.06.2013r.

Nowy parking przy ulicy Choroszczańskiej (obok myjni i Sonax-u)

18:00

Może przyjechać każdy!!!

Nie ważne czy rowerem, pks-m czy mpk. Nikt też nikomu nie będzie robił inspekcji lakieru halogenem.

Więc nie wstydzić się proszę tylko przyjeżdżać!

Na tym spotkaniu ustalimy miejsce i dzień regularnych spotkań.