kubik Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Postaram się przybyć moim paździerzem To jest spotkanie ludzi,a nie ich samochodów
dunga Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Aj dopiero 7 czerwca wyruszam z NL może się załapię na następny.
kubik Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Tak przypomnę,że to już w czwartek Aj dopiero 7 czerwca wyruszam z NL może się załapię na następny. Mam nadzieję,że uda się zbierać częściej i w większym gronie,bo w Białym jest kilku zapaleńców
bTk^ Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Niestety ale jutro nie uda mi się przybyć ;/
kubik Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Może ktoś się skusi. Dziś spot na parkingu przy ulicy Choroszczańskiej (obok myjni i Sonax-u) Start 18
nitos Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Dzięki za spota Panowie, miło było wszystkich poznać
kubik Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Dzięki, również było miło poznać,frekwencja dopisała,szkoda,że dopiero tak późno mogłem dołączyć Do następnego
nitos Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 W październiku coś tam będzie?
Cooler Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 Siemka A w Białym puchy
dunga Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Panowie w grudniu jakies spotkanie jest ?? bo jestem do końca roku, to bym podjechał.
kubaPb Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam panowie patrze ze cos w biaymstoku delikatnie sie dzieje moze sa chetni na spota zapoznawczego i wymiany sie doswiadczenjem w detalingu itp ) ?
woof Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 a chętnie proponuje pobrać graty - może się coś powymienia
kubaPb Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Panowie to kiedy ustawiamy spota ? są w ogole chetni ?
marwol Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 jestem za wezme kumpla, albo i dwóch którzy też lubią jak autko czyste pomysł z wymianą bardzo dobry kurcze , niedługo święta, przed świetami to tak na szybko i nie wiem czy jest sens... najlepiej chyba to sobota/niedziela bo w tygodniu to nie każdemu może pasować co proponujecie?? może do Mariusza z SCS zagadać i u Niego w "studio" się ustawić
kubaPb Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 No to jest kilku chętnych Im więcej osób tym lepiej Ja jak narazie nie mam co wymieniać. Dopiero co zaczynam zabawe z profesionalnym detalingiem A może weekend po świetach tylko sobota/ niedziela? i pod wieczór bo weekend po swiętach od rana jade odkurzaczem pioracym srodek auta może do Mariusza z SCS zagadać i u Niego w "studio" się ustawić Niestety nie kojarze wiec wole bardziej szczegółowe informacje kto to i co za studio
woof Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ja sie dostosuje - weekend po świętach mi pasuje, ale uwaga w soboty po 14 bo żonka w robocie a ja z córką bawię się klockami:P
kubik Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Mariusz nie ma studia,za dużo się naoglądaliście fotek z Warszawskich spotów Był ostatnio spot z drugiego forum i będą to spotkania co jakiś czas w środy/czwartki wieczorami
kubaPb Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A cos wiecej ? Jakies szczegoly?? to ja proponuje sobota po swietach godzina 17/18 tylko gdzie?
woof Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 jak nie potrzebujecie np myjni na spocie to można spotkać się u mnie pod firmą. Duży oświetlony plac, kostka itp
kubaPb Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Heh myjnia na spocie ,fajnie to brzmi heh:) A duzy,otwarty ten plac? Daleko on jest?
woof Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wojsk ochrony pogranicza, za ford auto hobby. Duży, ogrodzony.
kubaPb Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 A to chyba juz wiem, ostatnio tam z 2-3 razy byłem w fordzie u kumpla po częsci do swojego. Brama wjazdowa zamykana za Maxto ? Może byc i tam. Jeszcze jest duzy oświetlony fajny plac przy skrzyzowaniu Alei Jana Pawła II/Konstytucji 3-Maja . Po prawej stronie w samym rogu, wzgórzu jest kosciół.
bolz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Plac o którym wspominasz jest bardzo często okupowany jako spotowisko. Szczególnie w weekendy przez VAGa i beemwe
kubaPb Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Bo duzo miejsca i fajna miejscówka. Dla wszystkich miejsce by sie znalazlo, ale to juz mniejsza o to. ------------------------------------------------ Panowie to co Może niedziela 27 kwietnia 15/16 ?
kubaPb Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Panowie jakas cisza ? To jak ,moze pora zrobic jakis spocik ?
Rekomendowane odpowiedzi