damian87 Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Witam Mam pytanko troszkę z innej beczki. Chciałbym się dowiedzieć która z obecnie istniejących firm w zakresie renowacji skóry jest Waszym zdaniem najsolidniejsza? Klinika Skóry, Lederzentrum, Glipton, Fenice?? Proszę o wypowiedz osoby których temat dotyczy bezpośrednio. Z którą z firm podjąć współpracę??
Rosemeyer Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 No i drugi z naszych partnerów: MultiRenowacja
damian87 Posted October 8, 2012 Author Report Posted October 8, 2012 jeśli mogę prosić o bardziej rzeczowe argumenty... - wady, zalety, stosunek ceny do jakości poszczególnych firm, baza dydaktyczna i szkoleniowa, Know-how..., gwarancja??
adr_ad Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Jeśli pytasz o współpracę typu: pomiędzy partnerami to nie mam pojęcia. Co do produktów uważam, że multirenowacja posiada najlepsze, a oceniam na podstawie tego co osobiście stosowałem. Głównie cleaner i jakieś smarowidło do konserwacji, jak również produkty do ogarnięcia określonych uszkodzeń.
Recommended Posts