Szwejk Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Masa140 dokladnie dwie cieńkie lepiej niz jedna gruba. i nie jedna po drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 rotacja Jeśli nie będziesz jej trzymał w miejscu na wysokich obrotach, nie dociśniesz bokiem pada do lakierowanych plastików, nie przytrzymasz na kancie itd to nic nie zrobisz. Rotacja po prostu wymaga ostrożności, dobrego oklejenia samochodu itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 JM63 kusisz mnie tą rotacją ale tyle się czyta o hologramach, które robią ludzie którzy trzymali już maszynę nie raz w reku, że już sam nie wiem - jestem skołowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 No i zdjęcia pod Cerfem w deske :-) .... moje wozidło stoi prawie codziennie tam ... Czasem też błyszczące ... :-) Podziwiam za "ręczną" robotę .... korekta elegancka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amper124 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 A lampki z tyłu UC dostały też? Chyba nie I tak rispekt za machanie łapskiem przy takiej krowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 amper124 to lampy można też UC +tricolor? A jak już przejadę to czym to wykończyć? Myślałem, że do lamp trzeba użyć jakiegoś środka dedykowanego ale ja jestem początkujący - może mnie ktoś oświeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 UC + tricolor w łapy i atakuj lampy,mozesz po tym miekka strona przeleciec DJ LP i na to wosk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Polecam zaopatrzyć się w papiery wodne o gradacji 800-3000 Szlifujesz na mokro papierami, potem nakładasz UC i procedura jak na lakierze. W efekcie będziesz miał lampy jak nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 No to super Dziękuje za porady. Za tydzień UC + tricolor i będzie jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkgrabber Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 patrząc po zdjęciach to do pełni szczęścia trzeba jeszcze odnowić felgi albo założyc inne, większe Lampy papierem to jak masz tylko uszkodzone przednie od kamyczkow w przeciwnym wypadku po co atakować je papierem 800? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Felgi pójdą do renowacji a większych nie chcę bo poza wyglądem to na nasze drogi się nie nadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4rcyh Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 kurde jak na ręczne UC to wyszło rewelacyjnie, jakiś podatny ten lakier, raz ręcznie taką operację przeprowadziłem ale na lakierze BMW prawie nic nie widać efektu. w związku z tym na wiosnę również maszyna, szkoda rąk i czasu. gratuluje efektu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi